Baby Fever: deze celebs kregen er deze week een kindje bij

Gepubliceerd op 15 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Baby Fever: deze celebs kregen er deze week een kindje bij

Het einde van 2019 is nog niet helemaal in zicht, maar er zijn al ontelbaar veel beroemde baby's geboren. Vooral de maand oktober lijkt - nu al - een vruchtbare maand. Deze celebrity's werden onlangs mama:

Miranda Kerr

Model en entrepreneur Miranda beviel deze week van haar tweede kindje met Snapchat Founder Evan Spiegel. De Australische kreeg eerder al een zoontje met acteur Orlando Bloom (huidige fiancé van Katy Perry). Dat maakt dat Kerr zich nu mama van drie zonen mag noemen, want Flynn (8) en Hart (1) kregen er een broertje bij! Voorlopig is het nog wachten op de naam en eerste babyfoto's.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

Lauren Conrad

It's a boy, ook voor Lauren Conrad! De voormalige MTV-ster en advocaat William Tell verwelkomen hun tweede spruit Charlie Wolf Tell, een baby broertje voor hun eerste zoon Liam James. Het koppel kiest daarmee alweer voor eerder eenvoudige namen, een verademing in het huidige Hollywood.

View this post on Instagram

Our sweet baby boy, Charlie Wolf Tell, has arrived!

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

Wie is de volgende?

Het jaar is nog niet voorbij en er zijn nog heel wat celebs die elk moment naar de verloskamer in kunnen. Een overzicht:

  • Ashley Graham kondigde in augustus haar eerste kindje met Justin Ervin aan via Instagram. Intussen geniet het model duidelijk van haar veranderende lichaam, en showt ze trots haar groeiende buik aan haar 9 miljoen volgers.

https://instagram.com/p/B3nIFGxA7cc/

  • Actrice Shay Mitchell onthulde onlangs dat ze in 2018 te maken kreeg met een miskraam, en deelde haar pijnlijke ervaring om andere vrouwen een hart onder de riem steken. Gelukkig kent haar verhaal een happy end, want Mitchell is momenteel zwanger van een eerste kind.

https://instagram.com/p/B3VRGhPFgkY/

  • Ook de gezinsuitbreiding ten huize Hathaway ging alles behalve vanzelf. De actrice vertelt op Instagram dat beide zwangerschappen (ze heeft al een zoontje Jonathan) niet van een leien dakje verliepen, maar uiteindelijk mogen Anne en haar man Adam binnenkort een tweede kindje verwelkomen.

Meer celebrity nieuws? Dit zijn de pijnlijkste break-ups van 2019