De mooiste rode loper looks van de MTV VMA’s 2019

Gepubliceerd op 27 augustus 2019 door Lore Ginneberge
De mooiste rode loper looks van de MTV VMA’s 2019

Bij een awardshow horen spraakmakende outfits, dat hebben sterren intussen goed begrepen. Dat was niet anders bij de MTV VMA's gisteravond, met opvallende looks van de zusjes (of tweeling?) Hadid, heel veel naked dresses en...levende accessoires.

De beroemde gasten van de VMA show hielden het opvallend rustig dit jaar. Er waren geen drama's of al te onzedelijke outfits. Het lijkt erop of de meeste sterren wilden er gewoon goed uitzien in plaats van schandaal te schoppen, en dat is ze meer dan gelukt. Misschien komt dit wel omdat de grootste rode loper-rebellen het dit jaar voor bekeken hielden, er waren namelijk geen Miley Cyrus (wel op de show zelf) en Lady Gaga om de avond in vuur en vlam te zetten.

Was er dan helemaal niets spannends te beleven op de rode loper? Toch wel, in de vorm van levende accessoires om de nek van zangeres H.E.R. en Tana Mongeau. Beiden besloten een levende slang mee te nemen als +1. Beter dan een croco handtasje? Daarnaast werd het publiek getrakteerd op een dubbele portie Hadid. Zusjes Bella en Gigi hebben sinds kort een opvallend gelijke haarkleur en ook hun outfits leken erg op elkaar. We weten niet of we hier nu blij of eerder ongemakkelijk van worden, maar ze zagen er in ieder geval fantastisch uit.

Deze en nog veel meer rode loper looks vind je hier: