Wow: Blake Lively en Ryan Reynolds kregen stiekem een derde kindje

Gepubliceerd op 10 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Wow: Blake Lively en Ryan Reynolds kregen stiekem een derde kindje

Hoera, Blake Lively en Ryan Reynolds verwelkomen hun derde kindje... afgelopen zomer?

Blake Lively deed een omgekeerd Kylie Jenner'tje: in plaats van haar zwangerschap geheim te houden, verzweeg ze netjes de geboorte van haar derde spruit, en dat nu al twee maanden. Hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?

Het is algemeen geweten dat Blake en Ryan hun privéleven ook graag echt privé houden, een ware opgave als je beiden wereldberoemd bent. Toch slaagt het koppel er wonderwel in om hun dochters James (4) en Inez (2) zoveel mogelijk uit de spotlights te houden.

blake lively ryan reynolds derde kind
Blake Lively, Ryan Reynolds, James en Inez in 2016

Op een schaarse publieke verschijning na, weten we eigenlijk weinig over het gezin. En dat is maar goed ook, want onlangs nog werden de desastreuze gevolgen van een leven omringd door paparazzi pijnlijk duidelijk.

Die private aanpak is hen dus ook gelukt met de komst van baby nummer drie, want Blake zou deze zomer al bevallen zijn. Ryan kreeg naar verluidt een week vrij van de filmset, waardoor we meteen weten dat de hele crew mooi z'n mondje heeft gehouden. Sterk!

Wel is het dus nog even wachten op de naam en het geslacht van de baby, en wie weet op een schattig babykiekje. We houden je op de hoogte.