Programma ELLE ACTIVE FORUM 2023

Gepubliceerd op 23 oktober 2023 door ELLE België

Het ELLE Active Forum biedt u 1 dag workshops en conferenties om uw beroepsleven in goede banen te leiden!

Inschrijven voor de workshop is niet nodig, wie het eerst toekomt, krijgt het eerst toegang.

Koop je tickets hier

Zaterdag 18 november : 9.00 tot 18.30 uur. Elke workshop duurt 1 uur.

workshop tijden :

  • 10:00-11:00
  • 11:30-12:30
  • 13:00-14:00
  • 14:30 - 15:30
  • 16:00-17:00
  • 17:30-18:30
Zaterdag 18 november 2023
Zaal VisualZaal Visual - 12 personen
10:00Mélody CoomansOnthul je verborgen kracht: de kracht van kwetsbaarheid
FR Q&A FR/EN1uDuik met Mélody Coomans in de intieme wereld van je emoties en herontdek jezelf in een nieuw licht. Kwetsbaarheid, vaak gezien als een schaduw, kan in feite je helderste licht zijn. Het is verre van een zwakte, het is de vonk die alles kan veranderen, de springplank naar een authentiekere en krachtigere versie van jezelf. In deze workshop nodigt Mélody je uit op een reis van het hart, waar elke kwetsbaarheid wordt getransformeerd in kracht. Een betoverend intermezzo om je kwetsbaarheid volledig te omarmen en je onvermoede potentieel tot bloei te laten komen. Een rendez-vous met jezelf, om steeds hoger te zweven.

Mélody Coomans
11:30Audrey CarrafaSingulariteit en succes: hoe je verschillen je carrièrepad kunnen herdefiniëren
FR/EN1uVoel jij je soms een verloren ster in de uitgestrektheid van de professionele hemel? Heb je het gevoel dat je rondjes draait en niet zo helder straalt als je zou willen? Ben je klaar om je uniekheid te omarmen en er je grootste troef van te maken? Your Uniqueness, Your Strength: Audrey Carrafa nodigt je uit op een innerlijke reis om je verborgen bronnen te ontdekken, die goudklompjes die wachten om te schitteren. Ja, je hebt unieke talenten en het is tijd om ze te vieren! Spiegel, spiegel, vertel me... Neem een moment voor jezelf en duik in je innerlijke wereld. Ben je overgevoelig? Heb je veel potentieel? Heb je een bijzondere manier van leren? Elk facet van jou heeft een verklaring, een reden van bestaan. En elke emotie, elke reactie is een sleutel om je beter te begrijpen. Atypical & Fabulous: Ontdek waarom jouw uniekheid je grootste kracht is. Hoe kun je profiteren van je verschillen om sprankelende nieuwe deuren te openen? Hoe kun je jongleren met je emoties, je energie hoog houden en helder stralen? Dus, ben je klaar om je carrièrepad met stijl en durf opnieuw te definiëren? Doe mee met Audrey Carrafa voor een inspirerende sessie.

Audrey Carrafa
13:00Valérie ClaeysStellen en geld: Welke invloed hebben stellen op je portemonnee?
FR Q&A FR/EN1uLiefde, een koppel... zoete momenten, gedeelde lach, maar soms ook verrassende economische realiteiten. Wist je dat samenwonen paradoxaal genoeg de financiële ongelijkheid tussen partners kan vergroten? Valérie Claes licht een tipje van de sluier op over een taboe-onderwerp: waarom kunnen vrouwen, ondanks de romantiek en medeplichtigheid, in een delicate financiële positie terechtkomen na een scheiding? Deze ongelijkheden, vaak discreet, sluipen sluipenderwijs ons dagelijks leven binnen, via gebaren en gewoonten waarvan we denken dat ze onschuldig zijn. Hoe bescherm je je financiële onafhankelijkheid terwijl je nog een relatie hebt? Hoe kunnen we voorkomen dat liefde en economische onbalans hand in hand gaan? Voor iedereen die liefde en financiële rust wil combineren, kom langs op 18 november. Valérie zal haar inzichten en advies delen over hoe je door de soms turbulente wateren van het huwelijk kunt navigeren.

Valérie Claeys
14:30Emna ChaouchWelsprekendheid en invloed: Druk jezelf met vertrouwen uit!
FR1uGoede projecten met goede argumenten zijn niet genoeg om je ideeën te laten horen. Ze moeten worden overgebracht met overtuigende woorden en toespraken. In deze workshop zal Emna Chaouch, een specialist in spreken in het openbaar, je helpen je spreekvaardigheid te ontwikkelen door middel van praktische, leuke en dynamische experimenten. Je leert je lichaam en je ruimte te beheersen, jezelf uit te drukken en welsprekend te presenteren. Je wint aan zelfvertrouwen, effectiviteit en invloed. Word een nog geloofwaardiger spreker, in dienst van jouw doel.

Emna Chaouch
16:00Stéphanie HerbotsIkigaï: de sleutel tot een uitgelijnde en vervulde carrière
FR/NL/EN1uIn haar coachingspraktijk heeft Stéphanie gemerkt dat er bij haar coachees een groeiende behoefte bestaat om betekenis te vinden in hun professionele bezigheden. Het doel van deze interactieve workshop is het verkennen van manieren om een inkomensgenererende activiteit te vinden die zingeving, plezier en vaardigheden combineert. Hiervoor gebruiken we de Ikigaï-methode.  Ikigaï is een Japans concept dat zich laat vertalen als "reden om te bestaan". Veel meer dan een manier om de ideale baan te vinden, is Ikigaï in de eerste plaats een levensfilosofie die ons in staat.

Stéphanie Herbots
17:30Stéphanie HerbotsAlle technieken voor optimaal energiebeheer
FR/NL/EN1uElke dag ontmoet Stéphanie briljante vrouwen die op zoek zijn naar betekenis in hun professionele leven. Herken je jezelf? Zo ja, dan is deze workshop iets voor jou! Ontdek Ikigaï, het Japanse goudklompje dat letterlijk "reden van bestaan" betekent. Ikigaï is meer dan een hulpmiddel om de baan van je dromen te vinden, het is een echte levensfilosofie. Het gaat over het vinden van de perfecte harmonie tussen waar je van houdt, waar je goed in bent, waar je geld mee kunt verdienen en wat de wereld nodig heeft. Maar dat is nog niet alles! Als je een dipje voelt in je energie of motivatie, of als je gewoon een burn-out wilt voorkomen, zal Stéphanie je haar tips geven om goed voor jezelf te zorgen op elk niveau: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dus, ben je klaar om je carrière en je leven een boost te geven? Kom naar een inspirerende en transformerende sessie!

Stéphanie Herbots
Zaal RitualZaal Ritual - 25 personen
10:00Anne-Sophie CharleOpnieuw beginnen: hoe maak je van je carrièretransitie een succes!
FR1uOp een ochtend word je wakker met een onweerstaanbare drang om alles om te gooien, om je passie te volgen, om opnieuw te beginnen. Wie heeft die vonk niet gevoeld? Van carrièrepad veranderen is net als je garderobe opnieuw inrichten: je hebt flair, durf en een gezonde dosis zelfvertrouwen nodig. Anne-Sophie Charle, de visionaire achter de chique cosmeticalijn Maison Eole, neemt je mee achter de schermen van haar eigen professionele metamorfose. Spiegel, spiegel : Leer jezelf te herontdekken, je sterke punten te identificeren en je zwakke punten met panache te temmen. Jouw idee, jouw handtekening: Anne-Sophie begeleidt je bij het tot leven brengen van jouw project, zodat het uniek, sprankelend en vooral naar jouw beeld wordt. Jouw verhaal schrijven met passie: Omdat elke vrouw een verhaal te vertellen heeft, een pagina om te schrijven. Laten we dat doen met passie, stijl en vastberadenheid. Dus, ben je klaar om opnieuw te beginnen en helder te stralen in je nieuwe avontuur? Laat Anne-Sophie Charle je inspireren in deze exclusieve sessie.

Anne-Sophie Charle
11:30Sarah WittenbolEnergie en welzijn: hoe een goed dieet je dag kan veranderen!
FR Q&A FR/NL/EN1uWie heeft er nooit dat vermoeide gevoel gehad midden op de dag? Met Sarah Wittenbol duik je in het hart van je bord om de geheimen te ontdekken voor een uitbarsting van energie. Ontdek hoe bepaalde voedingsmiddelen, op het juiste moment gegeten, je bondgenoten kunnen zijn voor een sprankelende, productieve dag. Tijdens deze workshop zal Sarah de mysteries van chrono-voeding onthullen en je begeleiden naar slimme voedingskeuzes. Want, lieve lezers, goed eten is ook goed leven. Dus, ben je klaar om aan de slag te gaan en afscheid te nemen van energiedipjes?

Sarah Wittenbol
13:00Isaline DelforgeDe kracht van adaptogenen voor meer kalmte en betere prestaties op het werk
FR/EN1uGa mee met Isaline Tala en dompel je onder in de fascinerende wereld van Ayurveda. In deze workshop ontdek je de geheimen van je mentale en fysieke opmaak om je reacties op het werk te ontcijferen. Aan de hand van een leuke quiz bepaal je jouw unieke profiel en krijg je advies van onschatbare waarde om je prestaties te verbeteren en zen te blijven. Adaptogenen zullen geen geheimen meer voor je hebben en beloven je beste bondgenoten te worden voor een stralende carrière!

Isaline Delforge
14:30Alix RufasFinanciële vrijheid: beheer en optimaliseer uw zakelijke en persoonlijke financiën
FR Q&A FR/EN1uFinanciën zijn misschien niet het meest glamoureuze onderwerp, maar het is zeker het meest cruciale voor je onafhankelijkheid! In deze exclusieve masterclass nodigt Alix Rufas je uit om je te verdiepen in de wereld van cijfers, maar dan op een iets elegantere manier. Pak je digitale financiële planner en laat je leiden door Alix, je financiële coach voor vandaag. Jouw Financiële Planner: Ontdek het hulpmiddel dat Alix al jaren koestert en gebruikt, zowel in haar persoonlijke leven als voor haar klanten. Het is een hulpmiddel dat je een duidelijk beeld geeft van je uitgaven en inkomsten en dat snel je beste bondgenoot zal worden. Alix noemt het liefkozend "The Golden Foundation". Een moment voor jezelf: Neem eindelijk dat langverwachte moment om de balans van je financiën op te maken. Met Alix aan je zijde wordt elke stap kinderspel. Ze begeleidt je bij het invullen van je planner en je vertrekt met een duidelijk beeld van je financiële situatie. Alix' geheimen: Als je er altijd al van hebt gedroomd om de cijfers in je leven onder de knie te krijgen en er het beste uit te halen, zal Alix een paar trucjes uit haar Business School-programma onthullen. Je krijgt een voorproefje van de beste strategieën om je financiën een boost te geven, of het nu gaat om sparen, investeren of verstandig uitgeven. Je routekaart voor 2023-2024: Nu je planner compleet is, zul je je financiële toekomst in een heel nieuw licht zien. Je weet precies welke stappen je moet nemen om je financiële vrijheid te garanderen. Dus, ben je er klaar voor om de koningin van je financiën te worden? Doe mee met Alix aan deze masterclass en verander je relatie met geld!  

Alix Rufas
16:00Emilie SickingheOnthul je vrouwelijke kracht door de krachten van de 4 fasen van de menstruatiecyclus te ontdekken
FR/NL/EN1uDames, hoeveel van ons hebben elke maand het gevoel dat we tegen onze eigen natuur vechten als het gaat om de ups en downs van onze menstruatiecyclus? Vermoeidheid, prikkelbaarheid, twijfels... Deze emotionele golven kunnen ons soms overweldigen. Maar wat als we je vertellen dat deze fases, verre van onze vijanden te zijn, juist schatten van kracht verbergen? Emilie Sickinghe onthult een revolutionair perspectief: elke fase van onze levenscyclus, zowel fysiek als psychologisch, bevat onvermoede krachten. We hoeven ze alleen maar te begrijpen, te omarmen en in harmonie te brengen met ons dagelijks leven. Bereid je voor op een openbaring die de manier waarop je naar je menstruatiecyclus kijkt wel eens zou kunnen veranderen. Ontdek hoe elke fase een waardevolle bondgenoot kan worden in zowel je persoonlijke als professionele leven. En wie weet, misschien ga je elke fase van deze maandelijkse reis wel vieren?

Emilie Sickinghe
17:30Sophie RohonyiAls vrouw betrokken raken bij en invloed hebben op de samenleving
FR Q&A FR/NL1uHet is een kunst om vrouw te zijn en de wereld te willen veranderen! Sophie Rohonyi neemt ons mee op een reis naar het hart van de betrokkenheid van vrouwen. Want betrokken raken is veel meer dan een actie, het is een houding, een zoektocht naar betekenis, een verlangen om een stempel te drukken. Maar hoe zet je dit verlangen om in concrete actie? Hoe neem je de obstakels, hoe kies je de juiste vorm van betrokkenheid en hoe blijf je trouw aan jezelf? In deze workshop onthult Sophie de sleutels tot het aangaan van een verbintenis met passie en impact. Omdat de wereld vandaag meer dan ooit nood heeft aan vrouwen met lef die klaar zijn om dingen te veranderen, in België en overal elders. Dus, ben jij klaar om jouw kracht om te veranderen te omarmen?

Sophie Rohonyi
Zaal StageZaal Stage - 15 personen
10:00Ronde tafelhub.brussels’ talk: Mijn talent, mijn bedrijf: Hoe zetten vrouwen hun passie om in een bedrijf?
FR1uJe hebt goud in handen, je droomt ervan om je eigen werkplaats op te zetten en van je passie te leven. Maar hoe pak je dat aan? Hoe durf je de sprong in het diepe te wagen en eindelijk te leven van wat jou drijft? En hoe blijf je gepassioneerd als je favoriete hobby je broodwinning wordt? Kom en ontmoet degenen die het hebben gedaan! Je krijgt de kans om al je vragen te stellen aan Najat Bouzalmad, Marie Le Lorrain en Manon Pinchart, die hun creativiteit konden uitbuiten en hun bedrijf konden lanceren!

Najad BouzalmadManon PinchartMarie Le LorrainNouné Muradyan
11:30Ronde tafelhub.brussels’ talk: Alles achterlaten, alles winnen: hoe slagen ze erin zichzelf van de ene dag op de andere te lanceren?
FR1uWat als ik het niet kan? Wat als het niet werkt?". "Komt mijn hele leven op zijn kop te staan? Dit zijn allemaal vragen die ons kwellen en tegenhouden om de sprong te wagen en eindelijk onze ondernemersdromen waar te maken. Waarom ontmoeten we niet een paar van degenen die het wel hebben aangedurfd? Zij die hun leven volledig hebben veranderd en nu van hun bedrijf leven. Hoe hebben zij de sprong gewaagd en al die angsten overwonnen die ons tegenhouden? Ontmoet Nouné Muradyan, Noémie DeClercq, Valentine Fruchart en Asmae Ben Bahida, die je alles vertellen over hun ervaringen en je hun beste tips geven voor het starten van je eigen bedrijf.

Noémie DeClercqValentine FruchartAsmae Ben BahidaManuela Almeida
13:00Ronde tafelhub.brussels’ talk: Digital Women: hoe komen ze in de technologie terecht?
FR1u"Als vrouw de techniek in? Onmogelijk!" Technologie wordt vaak beschouwd als een gebied dat voorbehouden is aan mannen, maar biedt toch een aantal mogelijkheden voor vrouwen die hun eigen bedrijf in deze sector willen starten. Dus waar begin je en hoe kun je slagen in deze bloeiende sector? Hier ontmoeten we Stéphanie Renier, Lorena Billi, Fatima Ftaich en Charlotte Creplet, die allemaal hun eigen techbedrijf hebben opgezet en succesvol zijn op dit gebied. Het is de perfecte gelegenheid om een praatje te maken en al je vragen te stellen!

Stéphanie RenierLorena BilliFatima FtaichCharlotte Creplet
14:30Ronde tafelhub.brussels’ talk: Vervulling, geen uitputting: hoe gaan ze om met hun mentale werkdruk?
FR1uOver alles moeten nadenken, elke dag, de hele tijd. Leven met de mentale last maakt helaas nog steeds deel uit van ons leven als vrouw. Dus als je de investering van het runnen van je eigen bedrijf toevoegt aan het managen van je gezin en het dagelijkse leven, liggen uitputting en burn-out om de hoek. "Ik moet nieuwe klanten vinden! Wat kun je doen om tot rust te komen en voldoening te vinden in je leven als ondernemer? Hier vind je een aantal vrouwen die hun to-do lijstjes als professionals de baas zijn! Marie Logé, Julie Denis, Lenka Kubatkova en Noémie Allard zullen aanwezig zijn om hun waardevolle advies te delen over hoe je je mentale werkdruk kunt beheren.

Marie LogéJulie DenisLenka KubatkovaNoémie Allard
16:00Ronde tafelhub.brussels’ talk: Kapitaalmoed: hoe financieren ze zichzelf?
FR1uGeld inzamelen. Hoe pak je dat aan? "Ik zal mijn bedrijf nooit kunnen lanceren zonder een substantiële eigen bijdrage", "Banken zullen me nooit geld willen lenen om mijn project te financieren". Dus waar begin ik? Hoe vind je de middelen die je nodig hebt om je ondernemersdromen waar te maken? Hoe hebben ze zichzelf gefinancierd? Antwoorden op al deze vragen in het gezelschap van vrouwelijke ondernemers die hun bedrijf van A tot Z hebben ontwikkeld en laten groeien. Véronique Pevtschin, Anastasia Luyckx en Sanaa Afouaiz vertellen je graag over hun ervaringen en geven je hun waardevolle advies over hoe je financiering voor je project kunt vinden.véronique

Anastasia LuyckxSanaa AfouaizCharlotte TimmermansSara Oualad
17:30Ronde tafelhub.brussels’ talk: Jezelf laten gelden zonder op de achtergrond te raken: hoe ontwikkelen zij hun personal branding?
FR1uHoe slagen al die mensen erin om zo inspirerend te zijn op LinkedIn?" "Hoe slagen ze erin om over hun successen te praten zonder te klinken alsof ze opscheppen?" Wat als je het zou durven? Wat als je over jezelf zou durven praten en je vaardigheden zou durven promoten op sociale netwerken? Vechten tegen het impostorsyndroom is een dagelijkse strijd voor ons als vrouw, en nog meer op de werkvloer! Hoe kun je succesvol communiceren over jezelf en je bedrijf? Ontmoet Alba Pregja en Aurélie Hankar, die hun eigen bedrijf hebben gelanceerd en voor wie personal branding geen geheimen heeft! Doe met ons mee en ontdek hun advies voor topcommunicatie op de netwerken!

Alba PregjaAurélie HankarChloé RooseValérie Zapico
Zaal ClassicZaal Classic - 15 personen
10:00Aude BellandeGeld en het onderbewuste: hoe diepe overtuigingen ondernemingssucces beïnvloeden
FR1uGeld, dat zoete mysterie dat ons zowel fascineert als bang maakt. Maar wist je dat je onderbewustzijn, dat verborgen hoekje van je geest, de geheime ontwerper van je ondernemerssucces kan zijn? Het onderbewuste : Ontdek hoe je diepste overtuigingen, die verborgen zitten in de diepten van je geest, je relatie met geld vormgeven. En soms kunnen ze je zelfs van de top afhouden. Explore to Shine: Ongeveer 80% van onze overtuigingen zitten verborgen in ons onderbewustzijn, een schat aan inzichten voor wie erin durft te duiken. Transformeer je relatie met geld en maak het je beste bondgenoot om je doelen met panache te bereiken. Een Glam & Profound Workshop: Laat Aude Bellande je begeleiden door een verkenning van je onderbewustzijn. Samen zullen jullie die kleine blokkades die blijven bestaan opheffen en ontdekken dat uiteindelijk alle antwoorden al in je zitten, klaar om te schitteren. Dus, ben je klaar om de geheimen van je geest te ontsluieren en oogverblindend zakelijk succes te omarmen? Doe mee met Aude Bellande voor een onvergetelijke sessie.

Aude Bellande
11:30Aude BellandeGeld en het onderbewuste: hoe diepe overtuigingen ondernemingssucces beïnvloeden
EN1uGeld, dat zoete mysterie dat ons zowel fascineert als bang maakt. Maar wist je dat je onderbewustzijn, dat verborgen hoekje van je geest, de geheime ontwerper van je ondernemerssucces kan zijn? Het onderbewuste : Ontdek hoe je diepste overtuigingen, die verborgen zitten in de diepten van je geest, je relatie met geld vormgeven. En soms kunnen ze je zelfs van de top afhouden. Explore to Shine: Ongeveer 80% van onze overtuigingen zitten verborgen in ons onderbewustzijn, een schat aan inzichten voor wie erin durft te duiken. Transformeer je relatie met geld en maak het je beste bondgenoot om je doelen met panache te bereiken. Een Glam & Profound Workshop: Laat Aude Bellande je begeleiden door een verkenning van je onderbewustzijn. Samen zullen jullie die kleine blokkades die blijven bestaan opheffen en ontdekken dat uiteindelijk alle antwoorden al in je zitten, klaar om te schitteren. Dus, ben je klaar om de geheimen van je geest te ontsluieren en oogverblindend zakelijk succes te omarmen? Doe mee met Aude Bellande voor een onvergetelijke sessie.

Aude Bellande
13:00Camille CoppensVan idee tot realisatie: een effectief ondernemingsplan opstellen
FR/EN1uJe hebt die vonk, dat briljante idee, maar hoe zet je het om in een concrete, schitterende realiteit? Doe mee aan een inspirerende sessie met Camille Coppens, die je wegwijs maakt in de fascinerende wereld van het ondernemen. Stap voor stap: Ontdek hoe je in een paar eenvoudige stappen een chic, gestructureerd businessplan maakt. Je Dream Team: Dompel jezelf onder in de wereld van ondersteunende structuren, ontmoet de hoofdrolspelers en ontdek de nieuwste trainingen om je naar succes te stuwen. Je droom lanceren met een klein budget: Je hebt geen schatkist nodig om te beginnen. Camille onthult de tips die je nodig hebt om te starten met een minimaal kapitaal. Digitaal, je bondgenoot: In het digitale tijdperk zijn communicatie en digitale marketing de glamourtools van de moderne ondernemer. Klaar om je visie om te zetten in realiteit? Ontdek hoe met Camille Coppens. Begin dit ondernemersavontuur in stijl!

Camille Coppens
14:30Camille CoppensInnovatieve strategieën om fondsen te werven: de verschillende financieringsopties verkennen!
FR/EN1uJe hebt het project, de ambitie en de stijl, maar hoe verleid je degenen die de touwtjes in handen hebben? Camille Coppens, expert op het gebied van chique financiering, neemt je mee achter de schermen van de mysterieuze wereld van fondsenwerving. Stratégie Pailletée: Hoe charmeer je investeerders en haal je met panache geld op voor je bedrijf? Business Angels: Wie zijn deze moderne beschermheren van de kunst? Dompel jezelf onder in hun wereld en ontdek hoe ze te werk gaan. Kapitaal is niet alleen maar bling: Begrijp wat er op het spel staat als je een aandelenbelang neemt en wat dat betekent voor je bedrijf. Klaar om te schitteren en de financiële wereld te veroveren? Ontdek de tips en strategieën van Camille Coppens en til je project naar een hoger niveau met elegantie en durf!

Camille Coppens
16:00Leïla MaidaneBeschikbare financiering decoderen: uw praktische gids voor succesvolle projectaanvragen
FR & Q&A FR/EN1uHet beheersen van de kunst van het reageren op oproepen tot het indienen van voorstellen is vaak de sleutel tot onbekende horizonten. Duik met Leila Maidane in de geheimen van financiering, ontcijfer de verwachtingen van jury's en ontdek de mogelijkheden die je projecten van de grond zullen krijgen. Samen zullen we leren hoe we kunnen charmeren, hoe we onze voorstellen elegant kunnen uitlijnen en hoe we onze ambities kunnen benadrukken. Dames, maak je klaar om te schitteren!

Leïla Maidane
17:30Ann VandenplasVan passie naar beroep: jouw gids voor een rustige carrièreswitch!
FR1uVan passie naar beroep: jouw gids voor een rustige carrièreswitch! Ik zit al 15 jaar in dit vak, maar waar is mijn passie? Ik wil iets nieuws, iets gepassioneerds, maar hoe pak ik dat aan?" Als deze gedachten door je hoofd spoken, ben je niet de enige. Van carrièrerichting veranderen kan ontmoedigend lijken, maar het is ook een opwindend avontuur dat op je wacht. In deze inspirerende sessie met Ann Vandenplas duik je met vertrouwen in de wereld van loopbaantransitie. Jouw Carrièretransitiekompas: Ontdek de belangrijkste stappen voor een succesvolle loopbaantransitie. Hoe weet je of de tijd rijp is? Wat zijn de signalen die je niet mag negeren? Ann begeleidt je met finesse en expertise. Tools voor succes: Elke carrièreverandering is uniek, maar sommige tools zijn universeel. Ann onthult haar tips om de juiste keuze te maken, een nieuw pad uit te testen en veelvoorkomende valkuilen te vermijden. Onafhankelijkheid met stijl: Als je verlangt naar een onafhankelijke carrière, geeft Ann je de sleutels voor een goede start, zonder onnodige risico's te nemen. Jouw persoonlijke routekaart: Vertrek met een duidelijke visie en concrete acties om van je passie je beroep te maken. Dus, ben je klaar om je nieuwe professionele leven met durf en stijl te omarmen? Doe mee aan deze exclusieve sessie met Ann Vandenplas en blaas je carrière nieuw leven in!

Ann Vandenplas
Zaal CobraZaal Cobra - 15 personen
10:00Elizabeth Van Den BerghPowerful Presence: hoe je je vooroordelen kunt overwinnen en jezelf kunt laten zien zoals je echt bent, met het volste vertrouwen
EN & Q&A FR/NL1uHeb je ooit met een bonzend hart voor een publiek gestaan in plaats van te genieten van het moment? Elizabeth Van Den Bergh onthult de sleutels tot onwankelbare aanwezigheid op het podium, zodat je het podium kunt veroveren, elke keer, overal. Natuurlijk zijn er duizend-en-één trucs om je aanwezigheid te laten gelden. Maar als die kracht niet van binnenuit komt, zal je toespraak authenticiteit missen. Daarom zijn zelfvertrouwen en gemoedstoestand essentieel voor elke spreker. Innerlijke dialoog: Leer je innerlijke criticus te temmen terwijl je je innerlijke onvoorwaardelijke fan koestert. Mentale houding: Ontdek de gemoedstoestand die wonderen voor je doet. Authentiek Zelfvertrouwen: Het bloeit op als je jezelf bent. Het is het grootste geschenk dat je jezelf en je publiek kunt geven. Klaar om je podiumangst om te zetten in charisma? Doe mee met Elizabeth en ontdek hoe je van elke toespraak een magisch moment maakt!

Elizabeth Van Den Bergh
11:30Laurence JacobsTechsector: hoe vrouwen verandering kunnen stimuleren
FR/NL/EN1uStel je een wereld voor waarin elke klik een deur opent naar een stralende toekomst. Waar digitaal niet slechts een hulpmiddel is, maar een verlengstuk van onze ambities. Laurence Jacobs nodigt ons uit op een reis naar het hart van deze revolutie, waar elke vrouw de sleutel tot verandering in handen heeft. Van kleine alledaagse gebaren tot grote innovaties, digitale technologie is onze bondgenoot. Dus, beste lezers, laten we samen in dit avontuur duiken en ontdekken hoe we, hand in hand met technologie, vorm kunnen geven aan morgen. Klaar om op "play" te klikken?

Laurence Jacobs
13:00Nahyd MeskiniWinnende cv’s: Maak van elke sollicitatie een unieke kans
FR/NL1uMet Nahyd Meskini maak je van je CV een echte klomp die schittert tussen de massa. In de professionele wereld telt elk detail, en je CV is je eerste indruk, je glans. In deze workshop onthult Nahyd de geheimen van een chique en effectief CV, een CV dat niet verloren gaat in de massa, maar onweerstaanbaar in het oog springt. Geen deuren meer dicht, nu is het tijd om de deuren naar je professionele dromen te openen. Met de tips van Nahyd zal je CV niet langer slechts een lijst zijn, maar een uitnodiging om je unieke talent te ontdekken. Op je pennen, klaar, schitteren!

Nahyd Meskini
14:30Nahyd MeskiniOnderhandelingsstrategieën: Bereid je effectief voor op je eindejaarsgesprek en loonsverhoging
FR/NL1uVoorbij zijn de dagen dat je een kluizenaar was; maak plaats voor een moedige vrouw, klaar om haar prestaties te benadrukken en haar waarde te laten gelden. In deze workshop onthult Nahyd de geheimen van succesvol onderhandelen, met elegantie en zelfvertrouwen. Leer hoe je je met zwier kunt voorbereiden op je grote vergadering, je vaardigheden kunt laten zien en die welverdiende opslag kunt krijgen. Met Nahyds advies zal je beoordeling niet langer een formaliteit zijn, maar het hoogtepunt van je jaar. Op de hielen, klaar, shine!

Nahyd Meskini
16:00Bérengère TimmermanMinder werken, beter slagen: het geheim van efficiëntie!
FR1uIn de snelle wereld van vandaag drijft de race om te presteren ons ertoe om alles te willen, en wel nu. Maar is dit echt de sleutel tot succes? Bérengère Timmerman onthult een ander perspectief: efficiëntie. Voorbij urgentie: In dit tijdperk van "alles, meteen", herinnert Bérengère ons eraan dat snelheid niet altijd samengaat met efficiëntie. Ze nodigt ons uit om te vertragen, te ademen en te reflecteren. The Efficiency Mindset: Herontdek het plezier van werken in harmonie met je waarden, door je opnieuw te verbinden met wat echt belangrijk voor je is. Het gaat over het vinden van de perfecte balans tussen je professionele en persoonlijke leven. Less is More: Laat Bérengère je begeleiden in de kunst van het maximaliseren van je resultaten terwijl je je inspanningen minimaliseert. Leer slimmer te werken, niet harder. Sluit je aan bij Bérengère Timmerman en ontdek hoe je, door minder te werken, zoveel meer kunt bereiken!

Bérengère Timmerman
17:30Isabel SendenBeroepskosten voor zelfstandigen: alles wat je moet weten om je belastingen te verlagen
NL/EN1uElke zelfstandig ondernemer weet hoe belangrijk het is om genoeg beroepskosten te maken, want hoe meer beroepskosten, hoe minder belastingen. Maar wat is dat eigenlijk, een beroepskost? En waar moet die aan voldoen om aftrekbaar te zijn van je belastingen? Dat is soms wat ingewikkelder. In deze sessie komen deze én alle andere vragen over je beroepskosten uitgebreid aan bod, zodat jij nooit meer te veel belasting zult betalen. 

Isabel Senden
Zaal PitchZaal Pitch - 18 personen
10:00Claudia LommaHoe praat ik met ChatGPT?
FR 1uClaudia neemt de implicaties van kunstmatige intelligentie (AI) op de werkplek onder de loep. Ze laat zien hoe AI onze werkomgeving reorganiseert, van het automatiseren van repetitieve processen tot het creëren van nieuwe en ongekende carrièremogelijkheden. Maar Claudia gaat verder door een fundamentele vraag te stellen: hoe beïnvloedt AI onze identiteit en menselijkheid? In deze sessie leidt Claudia je langs de vele manieren waarop AI ons dagelijks leven infiltreert. Of het nu gaat om het beheren van onze gezondheid met nauwkeurigere diagnoses, onze mobiliteit met autonome voertuigen of ons huiselijke leven met slimme huizen, AI is overal. Claudia informeert je niet alleen over deze ontwikkelingen; ze geeft je ook praktische handvatten om je aan te passen en optimaal gebruik te maken van deze nieuwe realiteit. Claudia's ambitie is duidelijk: vrouwen aanmoedigen om betrokken spelers te zijn in deze technologische verandering. Ze wil dat vrouwen niet alleen toeschouwers zijn, maar ook aanjagers van verandering. Claudia biedt een uniek perspectief op hoe te communiceren met AI. Ze laat je zien dat het doel niet alleen is om dingen sneller te doen, maar om ze op een meer betekenisvolle en impactvolle manier te doen.Door te leren "praten" met AI's nodigt Claudia je uit om de grenzen van het mogelijke te verleggen. https://technoimpact.tech/ https://technoimpact.tech/formation-chatgpt/ https://www.elle.be/fr/speakers-eaf/claudia-lomma

Claudia Lomma
11:30Cédric RolandTech Talk: Inzichten in loopbanen en opleidingen in de digitale sector
FR1uDuik in deze meeslepende sessie in de fascinerende wereld van Tech. Cédric ROLAND, directeur van het opleidingscentrum voor digitale beroepen van Bruxelles Formation, onthult de boeiende mogelijkheden van de digitale wereld. Of je nu net begint in de sector of jezelf professioneel opnieuw wilt uitvinden, ontdek de sleutels tot succes in deze dynamische omgeving. Leer hoe u uw doelen kunt definiëren, uw interne middelen kunt mobiliseren en de professionals kunt ontmoeten die u zullen begeleiden bij het verwezenlijken van uw ambities. Deze workshop geeft je praktische inzichten in beschikbare opleidingen, essentiële vaardigheden en carrièremogelijkheden, zodat je met succes door de steeds veranderende wereld van de technologie kunt navigeren.

Cédric Roland
13:00Sandrine JacobsVan gewoon naar buitengewoon: ontdek de kracht van personal branding!
FR Q&A FR/NL/EN1uVergeet het traditionele CV en het standaard LinkedIn profiel. Stap met Sandrine Jacobs in de fascinerende wereld van personal branding. Want vandaag de dag telt niet alleen wat je doet, maar wie je bent. Je authenticiteit, je carrièrepad, je dromen: ze vormen allemaal je personal brand. In deze workshop onthult Sandrine de geheimen om elk facet van je persoonlijkheid om te zetten in een professionele kracht. Ontdek hoe jouw verhaal, zelfs de meest onverwachte hoofdstukken, je grootste troef kunnen worden. Want, lieve lezers, jouw uniekheid is je grootste schat. Dus, ben je klaar om je natuurlijke uitstraling te onthullen en je persoonlijke merk te laten stralen?

Sandrine Jacobs
14:30Camille RimbaultOntgrendel je multidimensionale potentieel: De sleutel tot transformatie van je bedrijf!
FR1uNaast de klassieke strategieën en geoefende processen is er een verborgen dimensie die wacht om verkend te worden. Camille Rimbault, expert in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, onthult hoe harmonie tussen het fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische de trigger kan zijn voor het transformeren van je bedrijf. Multidimensionele Essentie: Duik in de kunst van het opnieuw verbinden met je verschillende facetten om onvermoede kracht te ontsluiten en je bedrijf vooruit te stuwen. Verder dan strategieën: Ontdek hoe een subtielere realiteit, in symbiose met uw essentie, u kan helpen uw moedigste aspiraties te realiseren. Spirituele & Energetische Aandrijving: Omarm deze diepere dimensie van jezelf en zie hoe het je ondernemerstraject kan revolutioneren. Klaar om je multidimensionale potentieel te verkennen? Laat Camille Rimbault je inspireren en ontdek het geheim van zakenvrouwen die traditionele grenzen hebben overschreden om buitengewoon succes te bereiken!

Camille Rimbault
16:00Sunita Van HeersVan idee tot succes: De geheimen van een duurzaam bedrijf en een harmonieus leven
NL1uSunita richtte SuReal op in 2019 en het bedrijf was succesvol vanaf het eerste jaar, met een groei van 40 procent per jaar. Al na 2 jaar werd ze dé referentie in de sector van duurzaam vastgoed. Ze heeft nu een sterk merk opgebouwd en richt haar ogen op het buitenland. Sunita zal spreken over hoe alles begon, de ups & downs en hoe ze vasthoudt aan haar waarden. Naast wat tips en tricks, zal ze ook vertellen hoe ze ondanks een succesvol leven toch een goede work-life balance probeert te behouden.

Sunita Van Heers
17:30Audrey CarrafaJouw verschil is je superkracht! Maak er een kans van.
FR1uHeb je je ooit apart, anders, uniek gevoeld? Misschien heb je zelfs het etiket 'overgevoelig', 'HPI' of 'ADD' opgeplakt gekregen? In plaats van ze te zien als obstakels, nodigt Audrey Carrafa je uit om ze te omarmen als waardevolle activa. Inspirerende verhalen: Door haar persoonlijke ervaringen en de getuigenissen van de vrouwen die ze heeft gecoacht, dompelt Audrey je onder in een wereld waar elk verschil een kracht is. Omarm je uniekheid: Je bent uniek en dat is je grootste troef. Ontdek hoe je deze uniciteit in een superkracht kunt veranderen, hoe je het kunt gebruiken om je verlangens en behoeften te voeden en je pad te verlichten. Een innerlijke reis: zelfkennis is de eerste stap naar zelfontplooiing. Gun jezelf dit kostbare moment met Audrey om jezelf beter te begrijpen, jezelf te accepteren en in actie te komen. Dus, ben je klaar om te stralen en je verschil om te zetten in een sprankelende kans? Doe mee met Audrey Carrafa voor een inspirerende sessie.

Audrey Carrafa
Zaal BalconyZaal Balcony - 40 personen
10:00Myriam SchächtelVerbeter je motivatie en zelfpromotievaardigheden met #Iamremarkable
FR1u#IamRemarkable wil vrouwen en ondervertegenwoordigde groepen in staat stellen om openlijk te spreken over hun prestaties op het werk en daarbuiten, door bescheidenheidsnormen en glazen plafonds te doorbreken.

Myriam Schächtel
11:30Ronde tafelDurf als vrouw over geld te praten: je financiële onafhankelijkheid opbouwen!
FR1uGeld is vaak een taboe, vooral voor ons vrouwen. Maar wie kan beter dan wij het gezinsbudget beheren? Maar waar staan we als het gaat om investeren en het opbouwen van vermogen? Vergeet niet dat Belgische vrouwen pas in 1976 een bankrekening konden openen zonder toestemming van hun man. Waar staan we nu, bijna 50 jaar later, in onze zoektocht naar financiële onafhankelijkheid? Waarom zijn we nog steeds zo verlegen om beleggen? Inflatie, bodemrente... Dames, het is tijd om opnieuw na te denken over ons spaargeld. Wat als ik u zou vertellen dat u met slechts 100 euro al uw eerste stappen kunt zetten op het gebied van beleggen? Ja, dat kan! Vooral omdat er investeringsplatforms in overvloed zijn, en sommige je zelfs in staat stellen om projecten met een positieve impact te steunen, of het nu voor het milieu is of voor de maatschappij. Dus, tot ziens op... November om 11.30 uur. Samen met Loubna Azghoud verkennen we de wereld van investeringen, startups, crypto, crowdlending en impactfondsen. Dames, het is tijd om over geld te praten, brutaal en elegant!

Loubna Azghoud
13:00Camille RimbaultOptimaliseer je zenuwstelsel, maximaliseer je succes: Het geheim van succes voor vrouwelijke ondernemers
FR1uWat als het geheim van je professionele en persoonlijke voldoening in de verborgen magie van je zenuwstelsel ligt? Camille Rimbault, expert op het gebied van welzijn en ondernemerschap, nodigt je uit voor een fascinerende reis naar het hart van jezelf. Neuronale uitstraling: Ontdek hoe een gedetailleerd begrip van je zenuwstelsel de sleutel kan zijn tot het ontsluiten van je ondernemerspotentieel, het vervullen van je potentieel en, ja, het stimuleren van je bankrekening! Innerlijke reis: Laat Camille je leiden door haar persoonlijke ervaring, een avontuur dat haar leven heeft getransformeerd en haar carrière een boost heeft gegeven in de afgelopen 10 jaar. Creativiteit, vreugde & business: Hoe deze drie elementen naast elkaar kunnen bestaan en je naar onontdekte hoogten kunnen stuwen. Dompel jezelf onder in de geheimen van Camille Rimbault en ontdek hoe wetenschap en vrouwelijkheid kunnen samengaan voor ongekend succes!

Camille Rimbault
14:30Georgia BrooksHow To Find Your Why?
EN Q&A FR/EN1uIn deze workshop nodigt Georgia Brooks je uit om diep in je aspiraties te duiken om het 'waarom' achter je ondernemersdroom te ontdekken. Door je diepste waarden te onderzoeken, ontdek je hoe je je ondernemersproject onweerstaanbaar kunt maken, zowel voor jou als voor je klanten. Want als een vrouw haar "waarom" kent, is alles mogelijk.

Georgia Brooks
16:00Myriam SchächtelVerbeter je motivatie en zelfpromotievaardigheden met #Iamremarkable
EN1u#IamRemarkable wil vrouwen en ondervertegenwoordigde groepen in staat stellen om openlijk te spreken over hun prestaties op het werk en daarbuiten, door bescheidenheidsnormen en glazen plafonds te doorbreken.

Myriam Schächtel
17:30Ronde tafelVan intuïtie tot succes: hoe je intuïtie je helpt je dromen waar te maken!
FR1uElke vrouw draagt een innerlijk kompas, een zesde zintuig, in zich dat haar leidt naar wat voor haar bestemd is. Deze intuïtie, vaak discreet maar altijd relevant, manifesteert zich via onze dromen, onze gevoelens en die toevalligheden die we synchroniciteiten noemen. In een wereld waar de grens tussen het tastbare en het ontastbare vervaagt, is het tijd om deze innerlijke stem te herontdekken en te eren. Camille Rimbault, een expert in persoonlijke ontwikkeling, onthult hoe channelling, het verkennen van mythen en archetypen en andere orakelspraktijken je dagelijks leven en je bedrijf kunnen verrijken. Actief intuïtief luisteren: Leer hoe je de subtiele boodschappen van je intuïtie kunt decoderen om je keuzes te sturen. Het heilige ten dienste van het dagelijks leven: Ontdek hoe je voorouderlijke praktijken kunt integreren om je professionele en persoonlijke leven te verrijken. Testimonials & Sharing: Laat je inspireren door de verhalen van vrouwen die hun intuïtie hebben gevolgd om hun dromen waar te maken. Laat Camille Rimbault je begeleiden en ontdek hoe jouw intuïtie de springplank kan zijn naar bevredigend succes!

Camille Rimbault
Zaal LaunchZaal Launch - 30 personen
10:00Gaelle HelsmoortelHet potentieel van generatieve AI op banen en vaardigheden. Be ready!
FR/NL1uHet tijdperk van generatieve AI is aangebroken en zal een revolutie teweegbrengen in onze professionele wereld. Maar bent u er klaar voor? Gaelle Helsmoortel, een expert in kunstmatige intelligentie, gidst je door dit fascinerende avontuur. Op het menu voor deze sessie: Deciphering Generative AI: Duik in de wereld van AI en ontdek wat het zo uniek en boeiend maakt. Focus op toepassingen: Van theorie naar praktijk, verken de use cases die ons dagelijks leven al vormgeven. Anticiperen op verandering: Hoe zal AI onze beroepen en bedrijfsmodellen veranderen? Gaelle geeft je de sleutels om de curve voor te blijven. Mythes en realiteiten: Onderscheid feit van fictie en ontrafel de mysteries van deze technologieën. Veilig surfen: Leer hoe je de risico's van het ethisch en verantwoord gebruik van deze technologieën kunt identificeren en beheren. Voorbereiden op morgen: Ga samen met Gaelle op reis naar de toekomst en ontdek hoe je jezelf kunt toerusten met de vaardigheden van morgen.

Gaelle Helsmoortel
11:30Sophie Lacoste DournelOp weg naar de top: het inspirerende verhaal van Fusalp verteld door Sophie Lacoste
FR1uFusalp is het chique label voor de besneeuwde pistes, geboren in 1952 in Anncy. Maar achter de glamour van de skikleding zit een verhaal, het verhaal van een renaissance georkestreerd door Sophie en Philippe Lacoste. In deze lezing neemt Sophie ons mee achter de schermen van dit avontuur, waar hart en strategie samenkwamen. Fusalp overnemen was veel meer dan een zakelijke beslissing voor de Lacoste familie: het weerspiegelde hun liefde voor skiën, hun gevoel voor stijl en hun waarden. Met passie en vastberadenheid hebben Sophie en haar team Fusalp zijn adelbrieven teruggegeven en het bedrijf naar steeds glamoureuzere horizonten gestuwd. Ben je klaar voor een reis naar het hart van de mode, besneeuwde toppen en een Frans succesverhaal?

Sophie Lacoste Dournel
13:00Emna ChaouchDon’t chase – attract
EN1uBen jij de sterke onafhankelijke - en uitgeputte - vrouw? Luister, in werkelijkheid hoef je niet achter klanten aan te jagen, over prijzen te onderhandelen of lange uren te maken om de aandacht, het succes en de groeiende zaak te krijgen die je wilt en verdient. Het enige wat je hoeft te doen is gebruik maken van wat je van nature bezit sinds je geboorte - en dat is je vrouwelijke energie. Of specifieker, de balans tussen je vrouwelijke en mannelijke energieën. In deze conferentie zal ik mijn ervaring met je delen, zodat jij ook kunt evolueren van - Uitgeput zijn - Lage prijzen instellen of onderhandelen - prospects, klanten en kansen najagen Naar - Zorg dragen voor je energie - Van hoge waarde zijn - Klanten en kansen aantrekken

Emna Chaouch
14:30Emilie SickingheDe plezierrevolutie: hoe plezier je productiviteit kan verhogen!
FR/NL/EN1uDe race tegen de klok, de steeds langer wordende to-do lijstjes... We zijn allemaal bekend met dit hectische tempo, waarbij plezier vaak op de tweede plaats komt of zelfs wordt vergeten. Maar stel je eens voor: wat als het geheim van optimale productiviteit in plezier zou liggen? In een wereld waarin welzijn vaak wordt geofferd op het altaar van efficiëntie, nodigt Emilie Sickinghe ons uit om onze prioriteiten te herzien. Want ja, verbinding maken met plezier kan een cascade van heilzame reacties teweegbrengen: uitstraling, zelfvertrouwen, energie, creativiteit? Alles wat we nodig hebben om op ons productiefst te zijn! Maar hoe kunnen we plezier in ons dagelijks leven integreren, ondanks onze gewoontes en soms oude wonden? Ga mee met Emilie op een fascinerende ontdekkingstocht en ontdek hoe je plezier en productiviteit kunt combineren voor een bevredigend, goed presterend leven. Want wie zegt dat je niet ook je cake kunt eten?

Emilie Sickinghe
16:00Marion SchouttetenMarion Schoutteten: een verhaal van succes, kracht en veerkracht
FR1uDuik in het inspirerende verhaal van Marion Schoutteten, de dynamische vrouw die op 33-jarige leeftijd kracht, vastberadenheid en onwrikbare liefde belichaamt. Als oprichter van Orta met haar man Gauthier in 2017, heeft ze haar merk in recordtijd naar internationale bekendheid gestuwd. Maar achter dit duizelingwekkende succes schuilt een diep ontroerend persoonlijk verhaal: dat van een aanstaande moeder die omgaat met de ziekte van haar man en tegelijkertijd haar bedrijf een fenomenale groei laat doormaken. In deze workshop deelt Marion met jou haar ontroerende reis, haar uitdagingen, haar overwinningen en de waardevolle lessen die ze uit elke beproeving heeft geleerd. Het is een authentieke en ontroerende ontmoeting met een vrouw die van elk obstakel een kans heeft gemaakt.

Marion Schoutteten
17:30Isaline DelforgeBalans en energie op het werk: Beter stressmanagement met adaptogenen
FR/EN1uDuik in de mysterieuze wereld van adaptogenen met Isaline Tala. Ontdek tijdens deze lezing de fascinerende geschiedenis van deze natuurlijke wonderen en hun unieke eigenschappen. Hoe kunnen we, geconfronteerd met de hectiek van het moderne werk en de stressvolle uitdagingen van ons dagelijks leven, balans en rust vinden? Isaline onthult de ster adaptogenen voor het bestrijden van stress en deelt met jou goudklompjes uit wetenschappelijk onderzoek en oude wijsheid. Maak je klaar om je energie te herontdekken en een harmonieuzer werkend leven te omarmen!

Isaline Delforge
Zaal PadZaal Pad - 30 personen
10:00Emilie SickingheHerontdek je innerlijke kracht: Hoe de heks in jou het impostorsyndroom kan overwinnen:
FR/NL/EN1uSpookt het bedriegerssyndroom door je hoofd? Heb je ooit de kracht van de heks in jezelf overwogen om het te bestrijden? Verre van de clichés zijn heksen niet de kwaadaardige figuren die de geschiedenis hen vaak heeft afgeschilderd. In werkelijkheid waren degenen die deze vrouwen vervolgden veel geduchter. De waarheid is dat elke vrouw een deel van de heks in zich draagt, een symbool van macht en vertrouwen. Maar wat hebben we door de eeuwen heen verloren? Hoe beïnvloeden de schaduwen van het verleden nog steeds moderne vrouwen? Ga mee met Emilie Sickinghe op een fascinerende reis door de geschiedenis en psychologie van de vrouw. Ontdek hoe je deze voorouderlijke kracht, die vaak over het hoofd wordt gezien, kunt opwekken om onwankelbaar zelfvertrouwen te herontdekken. Want misschien is magie toch gewoon geloven in jezelf?

Emilie Sickinghe
11:30Lucie Van DammeJe bedrijf promoten op Instagram
FR1uInstagram, dat sociale netwerk waar elke snap telt, elk verhaal een sensatie is. Maar hoe kun je je onderscheiden van de massa, vooral als je een bedrijf te promoten hebt? In deze sprankelende workshop onthult Lucie Van Damme de geheimen om de kunst van Instagram onder de knie te krijgen. Leer hoe je je publiek kunt boeien, sterke banden kunt smeden met je community en op een natuurlijke manier kunt schitteren. Of je nu een opkomend merk bent, een gepassioneerde ondernemer of gewoon je aanwezigheid een boost wilt geven, Lucie zal je begeleiden zodat elke post een vleugje magie is. Dus, ben je klaar om Instagram te veroveren met elegantie en durf?

Lucie Van Damme
13:00Jelle JacquetRondetafel met de vrouwen van Orange: Wat denk je van een carrière in de tech ?
EN1uJelle Jacquet, Chief People Officer, zal spreken op dit speciale evenement, waarbij 4 getalenteerde vrouwen van Orange, werkzaam in technologie- en strategiegerelateerde beroepen, worden uitgenodigd om hun ervaringen te delen. De ronde tafel belooft boeiende discussies over carrièrepaden, het belang om je als vrouw te laten gelden in een vaak door mannen gedomineerde sector en de kunst van het combineren van gezin en carrière. Opgemerkt moet worden dat deze workshop in het Engels zal worden gehouden, wat een gelegenheid biedt voor uitwisseling in een internationale taal. Blijf luisteren naar deze boeiende en lonende sessie!

Jelle Jacquet
14:30Juliette MalherbeOrange Fab: ontdek hoe Orange jouw start-up kan ondersteunen en stimuleren!
EN1uJuliette Malherbe, la talentueuse responsable de l'Orange Fab, l'accélérateur de start-ups d'Orange, partagera avec vous cinq précieux conseils pour briller en tant qu'entrepreneuse au féminin. Au cours de cette conférence exceptionnelle, elle dévoilera comment Orange soutient activement les start-ups et annoncera le lancement de "Orange Fab Women Start", une initiative visant à guider une entrepreneuse tech tout au long des trois prochains mois. Restez à l'écoute pour ces conseils inestimables et les nouvelles passionnantes à venir de Juliette Malherbe et de l'univers entrepreneurial d'Orange !

Juliette Malherbe
16:00Fatima ZibouhWorkshop met Fatima Zibouh – Bepaal je levensmissie om je carrièreplan te realiseren
FR Q&A FR/NL/EN1uVoel je je soms op een kruispunt, zoekend naar het pad dat echt resoneert met wie je bent? In deze workshop nodigt Fatima Zibouh, een expert op het gebied van professionele vervulling, je uit voor een reis van diepgaand onderzoek. Samen duik je in het hart van je levensmissie, het innerlijke kompas dat je bij elke stap begeleidt. Wat is die vlam die in je brandt? Hoe kun je het omzetten in een bevredigend professioneel project? Fatima zal er zijn om je weg te verlichten, je vragen te beantwoorden en je te helpen je professionele toekomst in kaart te brengen. Dus, ben je klaar om je Poolster te ontdekken en tot leven te brengen?

Fatima Zibouh
17:30Bérengère TimmermanOp weg naar succes: elimineer interne saboteurs met neurowetenschap en EFT
FR1uJe hebt het perfecte plan, de onfeilbare strategie, maar iets houdt je tegen? Het is vaak onze eigen geest die ons voor de gek houdt. Die kleine innerlijke stemmetjes, die vastgeroeste overtuigingen, kunnen ons tegenhouden en voorkomen dat we ons licht laten schijnen. Verder dan strategieën: Zelfs met de beste plannen, als onze geest niet op één lijn zit, zal succes ons ontglippen. Bérengère herinnert ons aan het belang van mindset in elk aspect van ons leven. De interne saboteurs: die mentale patronen die ons beperken, die overtuigingen die ons blokkeren... Hoe kunnen we ze overwinnen? Bérengère biedt ons concrete tools op basis van neurowetenschap en EFT. Transformatie workshop: Maak je klaar voor een innerlijke reis, een interactieve workshop waarin je leert hoe je die saboteurs kunt verjagen en je ware potentieel kunt ontketenen. Ontdek samen met Bérengère Timmerman op ELLE.BE - ELLE Active hoe je je interne obstakels kunt transformeren in springplanken voor succes. Ben je klaar om verandering te omarmen?

Bérengère Timmerman

*HET PROGRAMMA KAN NOG WIJZIGEN