Elle Active Forum: een terugblik op het meest stimulerende evenement van het jaar

Geüpdatet op 11 december 2019 door ELLE Events Foto’s: Wild Shot Production
Elle Active Forum: een terugblik op het meest stimulerende evenement van het jaar

Het waren de knapste koppen en meest sprankelende energieën, de innovatiefste projecten en opmerkelijkste ambities die samenkwamen tijdens dit hoogst succesvolle tweedaagse evenement.

In het prachtige gebouw van de AXA Belgium hoofdzetel waren we met duizend die zich lieten inspireren. Duizend vrouwen (en enkele mannen) die samenkwamen om van gedachten te wisselen en aan bruisende workshops deel te nemen die qua enthousiasme, deelnemers en animatie de verwachtingen overstegen. Deze eerste editie tilde hier en daar het enthousiasme een niveau hoger, maar het was in de eerste plaats een prachtige gelegenheid om uitzonderlijke vrouwen te verwelkomen. Individueel en collectief hebben jullie met je doorzettingsvermogen, hoop en inspanningen om angst en twijfels te overwinnen het evenement leven ingeblazen. Jullie conversaties - informeel, vrolijk of serieus – zinderen nog na in het atrium van AXA Belgium.

Leren om tijd te winnen, presteren en evenwicht samen laten gaan, je netwerk managen, onderhandelen, je moed ontwikkelen...Het waren twee onvergetelijke dagen die nooit mogelijk geweest waren zonder de steun van AXA Belgium en hun gepassioneerde reflecties over human resources... Maar ook onze speciale partners, allen actief betrokken bij de steun en ontwikkeling van de carrière van vrouwen: Google, met hun hyper-inspirerende corner. STIB, die zijn deuren wijd openzet voor vrouwen in verschillende departementen, waar het gonst van flexibiliteit en mogelijkheden. E&Y, die in hun ateliers demonstreerden hoe je je carrière boost met behulp van technologie, consulting, zelfstudie, gelijkheid en ambitie. Bruxelles Formation en de Cité des Métiers, die op alle vragen en (her)oriënteringen een antwoord boden. Actiris, met hun waardevolle adviezen om werkzoekenden een duwtje in de rug te geven en hen voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. 1819, het eerste informatiepunt voor ondernemers. Solvay Brussels School en hun onderwijsmethodes die tegelijk solide én superflexibel zijn. De Ligue des Familles te vergeten natuurlijk, die gedurende het hele event ervoor zorgde dat ouders zich konden concentreren op de ateliers terwijl hun kleintjes volop genoten van de pop-up crèche.

Afspraak volgend jaar voor een nog ambitieuzere editie!

En tot die tijd: ga ervoor, durf, onderneem, kijk vooruit, boost je zelfvertrouwen, wissel ideeën uit. Je hebt niks te verliezen, enkel te winnen!