Schrjif je in voor de ELLE Active Forum 2023!

Geüpdatet op 31 oktober 2023 door ELLE Events
Schrjif je in voor de ELLE Active Forum 2023!

Stel je doelen, vind de motivatie om ze te bereiken, ontmoet professionals die je de tools kunnen geven om je ambities, je verlangens, je projecten te realiseren. Nu is het moment!

 

Het ELLE Active Forum is de place to be voor iedereen die weet dat een actief leven iets is om te koesteren. Voor vrouwen die voelen dat hun huidige baan niet het einde van de weg is en dat het beste nog moet komen. Voor vrouwen die aan de slag willen maar niet weten waar te beginnen. Voor vrouwen die de juiste connecties zoeken om hun eigen professionele revolutie te beginnen.

 

Neem je ticket hier!

 

Wat is het ELLE Active Forum?

Een dag gewijd aan de plaats van vrouwen in het bedrijfsleven, hun welzijn, de ontwikkeling van hun kwaliteiten, empowerment... Een dag vol workshops, conferenties en discussies om alle kwesties aan te pakken die onze carrières tot een van de meest complexe en opwindende avonturen van ons leven maken. En als je je afvraagt of dit iets voor jou is, dan is het antwoord ja! Of je nu gepassioneerd bent of opnieuw vuur in je carrière wil brengen, je kan alles aan als je geïnspireerd bent.

 

Er zijn 4 hoofdthema's in het programma

- mijn zakelijke carrière

- ondernemerschap

- vrouwen in technische beroepen

-welzijn in je professionele en persoonlijke leven

Ontdek het programma hier!

Neem je ticket hier!

 

Wat is er nieuw voor 2023?

Nieuwe coaches, nieuwe mogelijkheden, maar ook minder conferenties die simultaan plaatsvinden zodat iedereen zijn programma gemakkelijk kan organiseren. Geen sprake dus van FOMO!

 

En wat leer je dan?

Het ELLE Active Forum draait niet om dure woorden of onrealistische doelen, maar concrete, praktische tips en onderwerpen die echt beantwoorden aan al jouw vragen.

Hoe leg je de basis voor succes? Innerlijke rust vinden als je perfectionistisch bent, je eigen kritiek onder ogen zien en je eigen leider worden, je overwinningen vieren? Hoe kunnen we onze durf ontwikkelen, de baan van onze dromen definiëren en krijgen, onze intelligentie en mentale capaciteit versterken? Maar ook observaties en reflecties over collectieve kwesties: welke plaats hebben traditioneel vrouwelijke waarden in toekomstig leiderschap? Hoe zal AI onze jobs revolutioneren? Wat zijn de beste manieren om conflicten op het werk op te lossen en hoe kunnen we mensen op een zorgzame manier herpositioneren? En voor degenen die hun eigen bedrijf willen beginnen: hoe stel je een ondernemingsplan op, hoe maak je je project werkelijkheid, hoe geef je er bekendheid aan, hoe werf je mensen en hoe creëer je je digitale identiteit? Tientallen mogelijkheden om oplossingen te vinden.

Ben je klaar om je leven te veranderen? Laat je inspireren en neem deel!

 

Neem je ticket hier!

Ben je klaar om je leven te veranderen? Kom dan op 18 november naar Sparks Meeting (Ravensteinstraat 60, 1000 Brussel)!

 

Met dank aan onze partners: Sparks Meeting, Hub Brussels, KBC Brussels, Bruxelles FormationOrange, Google , Radio Contact, Vithit, Red BullFulfil, Wiggli en BXFM.