Schrijf je in voor de ELLE ACTIVE FORUM 2022!

Gepubliceerd op 7 november 2022 door ELLE Events
Schrijf je in voor de ELLE ACTIVE FORUM 2022!

Kom je doelstellingen bepalen en het beste uit jezelf halen én ontmoet professionals die je tools kunnen aanreiken om eindelijk je ambities, projecten en dromen waar te maken. Doe het hier en nu.

ELLE Active Forum is een niet te missen event voor iedereen die weet dat je een actief leven ook moet onderhouden. Voor iedereen die aanvoelt dat je huidige job geen eindpunt is en het beste nog moet komen. Voor iedereen die niet weet waar te beginnen of waar je terecht kunt om een professionele switch te maken.

Schrijf je nu in

Programme ELLE Active Forum 2022

Oke, maar wat dan?

Twee dagen gewijd aan vrouwen en hun carrière, welzijn, zelfontplooiing, persoonlijke ontwikkeling en empowerment... Twee dagen gevuld met individuele coachings, workshops, conferenties en uitwisseling. Kortom, de place to be voor al je vragen en issues over je job, een van de meest uitdagende en tegelijk meest complexe avonturen van je leven. Moest je je nog afvragen of het echt wel iets voor jou is, dan is het antwoord volmondig : ja! Of je nu gepasionneerd ben door je werk of vergaat van de verveling, tijdens deze tweedaagse doe je sowieso genoeg inspiratie op om jezelf opnieuw uit te vinden.

Op het programma, 4 hoofdthema's:

- Vrouwen in het bedrijfsleven

- Vrouwelijke ondernemers

- Vrouwen in de tech industrie

- Welzijn, want als het niet goed gaat in je privé-leven, kun je je vleugels niet uitslaan op het werk.

TICKET

Wat kunnen we verwachten ?

Geen blablabla. Beloofd. Elk onderdeel is erop gericht een concreet en praktisch antwoord te bieden op al je vragen, met thema’s die direct aansluiten op de bezorgdheden waar je mee zit. Hoe leg je de basis voor een succesvol verhaal? Hoe vind je innerlijke rust als perfectionist? Hoe ga je om met zelfkritiek en word je je eigen leader ? Hoe vier je een overwinning of verwerk je een nederlaag? Hoe kun je meer durf en daadkracht ontwikkelen ? Hoe ziet je droomjob eruit en vooral, hoe krijg je hem? Daarnaast is er ook ruimte voor bezinning rond meer algemene onderwerpen: hoe ziet het vrouwelijk leiderschap van de toekomst eruit ? Hoe zal artificiële intelligentie onze jobs veranderen? Op welke manier kun je conflicten op het werk het best oplossen in onderling overleg en zonder agressie? En voor de ondernemers onder ons : hoe maak je een businessplan op, hoe realiseer je een project, hoe creëer je een digitale identiteit en zorg je voor naamsbekendheid? Er zijn tientallen mogelijkheiden om oplossingen te vinden.

Wat de setting betreft, hebben we aan alles gedacht : een coworking space voor noodgevallen (we leren je natuurlijk hoe je ermee om kunt gaan, dus houd nog even vol, de redding is nabij), een healthy food bar om op krachten te komen, verschillende beauty corners om je nog beter en zelfzekerder te voelen en zelfs een kinderopvang zodat je de kinderen kunt meebrengen – en je dus geen excuus hebt om niet te komen. Ruik je het al, de geur van sereniteit en succes?

Ben je klaar om je leven te veranderen? Kom dan bij ons!

Schrijf je nu in

Praktisch!

Zodra dat gebeurd is, maken we graag afspraak op 18 en 19 november in de hoofdzetel van Comet Meetings, 20 Stefaniaplein, 1050 Brussels.

Bij aankomst hoef je enkel nog de thema’s te kiezen die jou interesseren (kom zeker op tijd om de beste plaatsen te bemachtigen).

Prijs:

9€ voor vrijdag 18 november in de namiddag en 14€ voor zaterdag 19, de hele dag. Voor 2 dagen, 21€.

Inschrijvingen :

Inschrijven is niet nodig, wie het eerst toekomt, krijgt het eerst toegang.

Praktisch :

Vrijdag: 12.00 tot 18.30 uur. Elke workshop duurt 1 uur.

workshop tijden :

  • 14:00-15:00
  • 15:30 - 16:30
  • 17:00-18:00

Zaterdag: 9.00 tot 17.30 uur. Elke workshop duurt 1 uur.

workshop tijden :

  • 10:00-11:00
  • 11:30-12:30
  • 13:00-14:00
  • 14:30 - 15:30
  • 16:00-17:00

Parkeren is erg ingewikkeld, gebruik in plaats daarvan het openbaar vervoer!

©Partners voor het evenement

Lees ook:

BEREID JE VOOR OP DE ELLE RUN MET ONS EXCLUSIEVE SPORTPAKKET

My Story: “ik was een toxische baas die haar werkgevers pestte”