ELLE ACTIVE FORUM 2022: een terugblik op twee dagen gewijd aan vrouwen!

Geüpdatet op 13 december 2022 door ELLE Events Foto’s: Tanguy pels et Maurine Wilmus
ELLE ACTIVE FORUM 2022: een terugblik op twee dagen gewijd aan vrouwen!

Twee dagen lang kwamen de knapste koppen, energieke geesten, innovatieve projecten en de meest opmerkelijke ambities elkaar tegen op dit succesvolle evenement.

In het prachtige kader van Comet Meetings Louise, de meest toonaangevende ontmoetingsruimte van het moment. werden maar liefst 1.500 deelnemers geïnspireerd. 1.500 vrouwen (en enkele mannen) kwamen ideeën uitwisselen en boeiende workshops bijwonen, waarvan de meeste de verwachtingen overtroffen op vlak van opkomst en enthousiasme.
Dit tweede ELLE Active Forum heeft uitzonderlijke vrouwen mogen verwelkomen, wier passie ongetwijfeld aanstekelijk heeft gewerkt. Allemaal samen gaven jullie de bijeenkomsten een vleugje vastberadenheid, hoop en dat extra duwtje om angst en twijfels te overwinnen. Jullie gesprekken, informeel, vrolijk, serieus, klinken nog steeds door in Comet.

Tijd leren besparen, werk en privé combineren, je netwerk beheren, onderhandelen, je durf ontwikkelen... Twee ongelooflijke dagen die nooit mogelijk waren geweest zonder de steun van Comet Meetings Louise. Maar ook van onze bevoorrechte partners, allemaal actief en betrokken bij de ondersteuning en ontwikkeling van vrouwenloopbanen: Google en haar toegewijde en inspirerende ruimte. Label K, het ethische juwelenmerk dat vrouwen inspireert om zich uit te spreken. Gentis, één van de belangrijkste leiders op de rekruteringsmarkt, Lillet, het frisse Franse aperitief voor sprankelende en fruitige longdrinks, Ceder's, de alcoholvrije gin, L'Oréal, met haar 'Blijf Van Mijn Lijf' workshops, de MIVB en haar wijd openstaande deuren voor vrouwen in verschillende afdelingen. KBC Brussel, de bank voor iedereen die in onze hoofdstad woont en werkt, hub.brussels het Brussels agentschap voor Business Support en Porsche Centre Brussels, het premium automerk.

De deelnemers werden verwend met onze goodiebags met geschenken van onze partners Label K, MIVB, KBC Brussel en hub.brussels.

Tijdens het hele forum trakteerde Comet Meetings de deelnemers op snackruimtes op elke verdieping. Zij kregen ook 10% korting met de coupon van Exki, de heerlijke, gezonde en duurzame keuken, en toegang tot Buddydrinks, de 100% natuurlijke energiedrank.

Dit jaar waren radiocontact, RTL, bxfm en Thalys van de partij om al onze sprekers in de bloemetjes te zetten en te trakteren. Een grote dank aan hen.

We zien jullie graag volgend jaar, voor een nieuwe en nog ambitieuzere editie.

En tot dan: ga ervoor, durf, onderneem, waag de sprong. Je hebt alles te winnen!

Foto's en video gemaakt door Tanguy Pels en Maurine Wilmus

Lees meer :

The Great Escape, het Brusselse concept van Comet Meetings