ELLE ACTIVE FORUM 2023: een terugblik op de dag die in het teken staat van vrouwen en hun professionele leven!

Geüpdatet op 28 november 2023 door ELLE Events Foto’s: Maurine Wilmus
ELLE ACTIVE FORUM 2023: een terugblik op de dag die in het teken staat van vrouwen en hun professionele leven!

Voor één dag kwamen de knapste koppen, de meest innovatieve projecten en de opmerkelijkste ambities samen tijdens dit zeer succesvolle evenement in de prachtige omgeving van Sparks Meeting, de hipste co-meetinglocatie in de stad.

400 van ons werden geïnspireerd. 400 vrouwen (en een paar mannen) die ideeën kwamen uitwisselen en boeiende workshops kwamen volgen, waarvan de meeste de verwachtingen overtroffen qua opkomst, enthousiasme en entertainment.

En hoewel deze derde editie in sommige gevallen passies heeft opgewekt, heeft het vooral het grote voorrecht gehad om een aantal uitzonderlijke vrouwen te mogen verwelkomen. Ieder van u, individueel en collectief, bracht uw vastberadenheid en uw inspanningen om uw angsten en twijfels te overwinnen. Jullie gesprekken klinken nog steeds enthousiast door in Sparks Meeting.

Leren hoe je tijd kunt besparen, prestaties en evenwicht kunt combineren, je netwerken kunt beheren, kunt onderhandelen, je durf kunt ontwikkelen... Een ongelooflijke dag die nooit mogelijk zou zijn geweest zonder de steun van Sparks Meeting. En ook onze bevoorrechte partners, allemaal actief en betrokken bij het ondersteunen en ontwikkelen van carrières van vrouwen: Google en zijn inspirerende workshops, Bruxelles Formation, de Franstalige overheidsdienst voor professionele opleidingen in Brussel, Hub. brussels, het agentschap dat u helpt bij het opstarten of ontwikkelen van uw bedrijf, het oprichten van uw bedrijf in Brussel, het uitbreiden van uw netwerk of het exporteren van uw goederen en diensten, KBC Brussel, de bank voor de Brusselaars, Orange en Wiggli, de start-up die een alles-in-één rekruteringsoplossing biedt die u ondersteunt in elke fase van uw rekruteringsproces, van het sourcen tot het integreren van uw kandidaten. BXFM had het genoegen om ons de hele dag ter plaatse te interviewen!

Deelnemers werden verwend met onze goodiebags gevuld met cadeaus van onze partners en ontvingen heerlijke producten dankzij Vithit, Fulfil, Red Bull en Wiggli.

Tijdens het hele forum was Sparks Meeting aanwezig om de deelnemers te trakteren op verschillende snacks.

We kijken ernaar uit je volgend jaar weer te zien, voor een nog ambitieuzere editie.

In de tussentijd, ga ervoor, durf, wees ondernemend, ga vooruit, win vertrouwen en wissel ideeën uit. Je hebt er alles bij te winnen!

Video door AS Agency

Ontdek de foto's van de ELLE Active Forum 2023 door Maurine Wilmus