Franklin: licht roomijs voor een zalige zomer

Gepubliceerd op 16 juli 2019 door Justine Bounif - Virginie Dupont en ELLE Partner Foto’s: Max Degée en Elodie Gérard
Franklin: licht roomijs voor een zalige zomer

Zin om van frisse zomersmaken te genieten zonder je achteraf schuldig te voelen? Franklin opent de poorten naar het paradijs, met roomijs zonder toegevoegde suikers maar met gevarieerde en overheerlijke smaken. We zoomen in op het natuurlijke roomijs dat onze smaakpapillen laat tintelen van genot.

Wist je dit al? Kou is nefast voor zoete smaken. Om dat te compenseren, bevat roomijs vaak heel veel suiker. Enkele jaren geleden al stelde meester-ijsbereider Franklin zich tot doel om roomijs zonder toegevoegde suikers maar met een onovertrefbare smaak te maken. Zijn geheim? Hij selecteert zorgvuldig ingrediënten uit de streek: Belgische aardbeien, gezonde rauwe melk van koeien uit de Hoge Venen, verse boerenboter, ... Voeg daar een flinke scheut traditioneel vakmanschap aan toe en hop, the secret to happiness is klaar. Met een enkele lepelschep worden we terug gekatapulteerd naar een tijd van echte, authentieke smaken. We zijn meteen verkocht!

Het merk koestert al van bij het begin de ambitie om smaken te brengen die veel origineler en lekkerder zijn dan die van traditioneel roomijs. Met zijn innovatieve visie om 100% made in Belgium en volledig ambachtelijk ijs te brengen, is Franklin geen meester-ijsbereider als de andere. Om je een idee te geven: een potje Franklin-roomijs van 100 ml bevat minder calorieën dan een banaan! Voor het volledige Franklin-gamma varieert het aantal calorieën van een potje van 100 ml afhankelijk van de smaak tussen 60 en 110 kcal. Dit gecertificeerd natuurlijk product heeft al heel wat lekkerbekken weten te verleiden. Want Franklins smaken klinken niet alleen onweerstaanbaar, ze zijn het ook echt. Babeluttenijs met een snuifje zout, perziksorbet met Belgisch bier, Belgisch speculoosijs, ijs met vanille uit Madagaskar, Krieksorbet, ... Op naar de diepvries voor eindeloos genot zonder een greintje schuldgevoel!

Prijs voor een potje van 100 ml: € 2,10 – Prijs voor een pot van 500 ml: € 6,90.

Lijst met verkooppunten

glacesfranklin.com