Win een duoticket voor de 150st verjaardag van Moët & Chandon Imperial

Geüpdatet op 19 juni 2019 door ELLE Partner

Noteer 22 juni en 23 juni in je agenda, want dan organiseert champagnehuis Moët & Chandon haar jaarlijkse Grand Day, gevolgd door de chicste picknick ooit. Ja, echt: dit jaar wordt een speciale editie, want het 150-jarig bestaan van de Moët Impérial champagne wordt gevierd. Daarvoor wordt een rode loper uitgerold, die jou naar de fantastische line-up van events. Goed nieuws: wij geven 10 VIP-tickets weg!

Wat mag je verwachten?
Op zaterdag 22 juni vindt de Moët Grand Day plaats: over de hele wereld, van New York tot Ibiza en van Londen tot Tokio, wordt een sprankelende toast uitgebracht op de iconische Moët Impérial champagne. In België geeft sterrenchef Ken Verschueren het startschot met een groot diner in het Kasteel Den Brandt, Wilrijk gevolgd door een bruisende avond. Zaterdag én zondag vinden er tal van evenementen plaats, om de mooie mijlpaal van 150 jaar te vieren.

Dat lees je goed, zondag 23 juni feest je gewoon verder! Op die dag mag je je neervlijen in de prachtige tuin van het kasteel, en word je getrakteerd op een stijlvolle picknickmand - boordevol culinaire hoogstandjes. Moeten we nog vertellen dat daarbij je eigen Moët Impérial miniflesje niet mag ontbreken?

Ben je helaas geen gelukkige winnaar? Reserveer dan hier je plaatsen.

En voor wie er maar niet genoeg van krijgt, is er nog steeds de Moët Impérial experience room. Qué? Sorry, daarvoor moet je deelnemen aan de wedstrijd!