Schrijf je in voor de exclusieve ELLE x Levi’s shopping night

Geüpdatet op 7 juni 2019 door ELLE Partner
ellelevis


Het nieuwe festivalseizoen komt eraan, de hoogste tijd om de perfecte party outfit te scoren. Kom je favoriete festival look shoppen tijdens de exclusieve Ladies Night in de Levi’s Store Brussels op 6 juni.

 Help, bijna zomer en nog niets om aan te doen? Geen nood, ELLE x Levi’s biedt eerste hulp bij inspiratieloze kleerkasten. Schuif je studieboeken even aan de kant en kom op 6 juni samen met je beste vriendin, zus of kotgenote naar de exclusieve Ladies Night in de Levi’s Store Brusels. Ontdek alle it-pieces voor een trendy zomerlook en waan je nu al op één of andere festivalweide.

Stel zelf je perfecte festivaloutfit samen of laat je begeleiden door een professional.

Een styliste geeft je persoonlijk modeadvies en overlaadt je met tips & tricks om je favoriete Levi’s helemaal festival proof te maken. Shop til you drop: tijdens het event geniet je van een korting van 20% op de hele collectie. Personaliseer je festival look met je eigen fluo patches die je ter plaatste kan laten costumizen in de Tailorshop. Installeer je vervolgens in de haar- en make-upstudio waar hair & make up experts Liene Meneve & Nanja Massy voor een zomerse make-over zullen zorgen met de producten van Redken & NYX cosmetics.

Bovendien kun je tijdens het event genieten van een speciale festivalactie: kies je perfecte short en bijpassend T-shirt en koop de Banana Sling Bag voor maar 5 € (in plaats van 19,95 €).

Na afloop krijg je nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis met hebbedingen van Levi's en L'Oreal (Redken & NYX cosmetics), een ELLE magazine en andere leuke verrassingen.

Place to be

  • Levi’s Store Brussels, Nieuwstraat 92
  • Donderdag 6 juni, van 19u00 tot 22u00