Kombucha mocktail met bessen

Geüpdatet op 10 May 2019 Druk het recept af door Lore Ginneberge Foto’s: Jessica Merchant
  • 20 mn
  • 2 glazen
  • Easy
Kombucha mocktail met bessen

Deze mocktail bevat naast fruit ook kombucha, een gezonde gefermenteerde thee die je verfrist en zuivert.

Ingrediënten

  • 200 gr verse blauwe bessen
  • 2 el honing
  • 100 gr frambozen
  • 1 flesje kombucha
  • 120 ml ginger beer
  • verse munt of basilicum

Bereiding

  1. Doe de blauwe bessen en honing samen in een kookpan en verwarm gedurene 4 à 5 minuten tot de bessen zacht worden.
  2. Zet het vuur af. Doe de bessen in een kom met frambozen en de helft van de kombucha.
  3. Stamp de bessen met de kombucha tot een punch ontstaat
  4. Vul twee glazen met crushed ijs. Voeg het kombucha-bessenmengsel toe.
  5.  Werk af met ginger beer.
  6.  Garneer de kombucha mocktail enkele bessen en een takje munt of basilicum.

Bron: How Sweet Eats

Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor