Wedstrijd: win 4 zonneproducten van Avène en wees het zonnetje in huis

Geüpdatet op 4 juni 2019 door ELLE Partner

Je gevoelige huid beschermen, kalmeren én laten stralen tijdens zonovergoten dagen? Dat is exact wat Avène voor jou doet!

Waag je kans en win een fantastische tas met koraalprint. Waarom precies koraal? Omdat het verwijst naar de ravage in het ecosysteem van onze zeeën door chemische zonnebescherming. Avène gaat dat tegen met hun formules vol zorgvuldig gekozen ingrediënten. Zo bescherm je niet enkel je huid, maar ook het koraal. Milieuvriendelijk smeren, het kan!

In deze summer bag vind je alles om er een prachtige zomer van te maken:

  • Een Fluide Sport 50+, de eerste zonnebescherming op maat van outdoor sport: enorm waterproof en bestand tegen een flink potje zweten. Je smeert ‘m zowel op je gezicht als je lichaam.

  • Een B-Protect SPF 50+ voor je gezicht: een vooruitstrevende 3-in-1 samenstelling die niet enkel je huid beschermt tegen UV en vervuiling, maar ze ook mooier maakt dankzij haar micropigmenten, fluweelzachte en poederige effect.

  • Een Thermaal Water van Avène 300 ml. Verzachting voor de gevoelige huid in al zijn puurheid: spray ‘m waar en wanneer je maar wil om je huid te kalmeren. Een must-have!

  • Een herstellende after sun die je huid hydrateert en verzacht. Deze melkachtige gel komt als geroepen na een dagje in de zon – zeker als je een gevoelige huid hebt.

 

Meer weten over zonnebescherming? Je leest er hier alles over!