Win een party-jurk met bijbehorende Ink-tights van Wolford

Geüpdatet op 10 mei 2019 door ELLE Partner

De nieuwste hit in fashionististan: een little black dress in combinatie met übercoole tattoo-panty’s. En wij geven zo’n party-jurk met bijbehorende Ink-tights van Wolford zomaar gratis weg.

Hou je van tattoo’s, maar ben je niet zo tuk op naalden die krassen maken in je huid. Of wil je niet voor de rest van je leven vastzitten aan een bepaalde tekening? Met de Ink-panty’s van Wolford heb je geen centje pijn, en verwissel je zo vaak je wilt van tatoeage. Je hebt de keuze uit verschillende illustraties van vijf gerenommeerde tattoo artists uit Londen, Parijs, Amsterdam, Milaan en Hamburg.

Een van die tattookunstenaars, Galya Gisca, kun je trouwens live een panty zien pimpen op vrijdag 26 en zaterdag 27 april in de Wolford-shop in de Brusselse Louizalaan. En ook Claire Marnette van lifestyleblog Milky Way’s Blue Eyes zal vrijdag 26 april aanwezig zijn. Niet te missen dus!

Naadloze curves

De stoere Wolford Ink-collectie met second skin-effect sluit naadloos aan bij de Fatal jurk van hetzelfde merk. Letterlijk ook: de jurk is gemaakt zonder naden, zodat die heel mooi de curves van je lichaam volgt. Je past zelf de lengte van de jurk aan; maxi voor een chique cocktailparty, mini voor een tuinfeestje. Je kunt de Fatal jurk zelfs dragen als jurk of als top.