Heb je een goed idee? Neem gratis deel aan onze business accelerator!

Geüpdatet op 19 juni 2019 door ELLE België
Heb je een goed idee? Neem gratis deel aan onze business accelerator!

Bij de opstart van je eigen business loop je meestal over van de ideeën, maar ze omzetten naar de praktijk is nog iets anders. Hoe begin je eraan? Simpel: schrijf je in voor ons acceleratorprogramma. 

Je project in de praktijk

Misschien heb je wel een idee waar je al maanden (jaren!) op zit te broeden of dat je ’s nachts opeens te binnen schiet? “Een online coachingplatform voor kamerplanten zou toch de max zijn?” Of denk je eerder aan een glutenvrije bakkerij, een online boetiek, een nieuwe app, een podcast, een duurzaam, sociaal geëngageerd project? Wij hebben er het volste vertrouwen in, je barst duidelijk van de creativiteit. Maar hoe rol je een project uit? Vandaag is het moeilijk om een concept te lanceren zonder structurele en digitale ondersteuning. Daarom helpt ELLE je op weg met het Google Digitaal Atelier - Speciale Editie ELLE België & 1819 Women in Tech.Brussels.

Wat is het?

Het is een gratis programma dat een praktisch kader opzet om je project concreet en optimaal uit te bouwen. Je plannen nemen een vaste vorm aan en je zaak kan eindelijk van de grond komen. Bij dit programma zullen 50 ideeën uitgekozen worden die een maand lang opgevolgd worden en zakelijke (bedrijfsmodel, toegang tot financiering, juridische kwesties, ...) en digitale (maken van een site, de uitbouw van een digitale strategie, SEO, selfbranding, influence marketing, pitch, ...) begeleiding krijgen. Dit alles gebeurt in het gecombineerde ecosysteem van Google, ELLE en Women in Tech. Aan het einde van de opleidingsmaand worden drie projecten geselecteerd. Ze worden voorgesteld tijdens een ceremonie waarbij alle deelnemers de professionals uit de sector kunnen ontmoeten. De drie finalisten zullen ook bekend gemaakt worden in ELLE België (papieren versie, online en op de sociale netwerken). Ze mogen tijdens het ELLE Active Forum hun ervaringen delen en er staan hen nog tal van andere verrassingen te wachten.

Hoe inschrijven?

De voorwaarden zijn simpel: je bent een vrouw met een plan! Of het nu gaat om een radicale carrièreswitch of eerder een een nevenproject, alle concepten zijn welkom. Zolang je maar gepassioneerd bent. 

Stuur tussen 21 maart en 21 april je idee in op www.womenintech.brussels en volg de stappen. Een professionele jury samengesteld uit experts van Google, ELLE en Women in Tech zal de projecten selecteren.

Praktisch

De workshop loopt van 6 mei tot 6 juni, elke maandag en donderdag van 18 u 30 tot 21 u in het Google Digitaal Atelier in BeCentral (Kantersteen 10, 1000 Brussel.)

Afspraak op ELLE ACTIVE FORUM in november

Dit forum heeft als doel vrouwen te ondersteunen en te begeleiden op hun professionele traject. Aan de hand van talks, workshops en thematische corners rond anticiperen, innovatie, evolutie, bemiddeling… krijg je een duidelijk antwoorden op concrete vragen. Het evenement vindt plaats op de hoofdzetel van AXA Belgium in Brussel.