3x mocktails voor Tournée Minérale

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
3x mocktails voor Tournée Minérale

De maand zonder alcohol is bijna gedaan ... Maar goede voornemens, die zijn voor het hele jaar! Dankzij Organics by Red Bull hoef je je niet langer te vervelen terwijl iedereen vrolijk het glas heft!

Nee, wij gaan zeker niet beweren dat het succes van een avondje afhangt van het aantal glazen alcohol dat je achterover slaat. Ten eerste omdat dat onzin is, en ten tweede omdat het gewoonweg ordinair is! Nu zelfrespect bijna een statement is, staat zo snel mogelijk lazarus worden niet langer bovenaan de feestagenda. Nu komt het er enkel nog op aan niet de hele avond te staan geeuwen ...

Dankzij Organics by Red Bull lijken frisdrankjes niet langer op de banale, saaie drankjes waarmee je geheid de verveling in duikt.

Organics by Red Bull telt 4 verschillende biologische frisdrankjes, alcoholvrij en licht bruisend, met 100% natuurlijke ingrediënten en water dat rechtstreeks uit de Zwitserse en Oostenrijkse Alpen komt. Vegan, glutenvrij, zuivelvrij, zonder kunstmatige aroma's of kleurstoffen, bewaarmiddelen of additieven. Dat ze energie geven hoeft er niet in vette letters op te staan, want ze zitten barstensvol goeds!

Organics Bitter Lemon heeft de frisse en natuurlijke smaak van citroen en citrusfruit. Organics Ginger Ale kreeg een subtiel kruidig karakter. Organics Tonic Water heeft een uitgesproken bitterzoete smaak dat het dankt aan een evenwichtige mix van limoenen en citroenen, quassia en kinine. Organics Simply Cola bevat een extract van kolanoot en is het enige drankje uit de lijn Organics by Red Bull dat cafeïne bevat.

Hun geheim? Je drinkt ze zo of gemixt met alcoholvrije drankjes, om verbluffende mocktails te maken.

Onze 2 favoriete recepten? Eentje voor overdag, en een ander om eens lekker op door te zakken!

1/

Ginger-orange

Ingrediënten:

Bereiding: vul een tumbler met ijsblokjes, doe er de ingrediënten bij, roer goed en versier met sinaasappelschillen.

2/

Gepimpte tonic

Ingrediënten:

Bereiding: vul een longdrinkglas met ijsblokjes, doe er de ingrediënten bij, roer goed en versier met citroenschillen.

En dan nu ... schol!

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Organics by Red Bull.
www.organicsbyredbull.com