Kazidomi: in deze webshop vind je betaalbare healthy food

Geüpdatet op 24 april 2019 door Laurence Donis en Isabelle
Kazidomi: in deze webshop vind je betaalbare healthy food

Zweer je bij quinoa, chiazaad en goji bessen? Dan weet je vast ook dat die een serieuze duit kosten. In comes Kazidomi, een webshop voor gezonde én betaalbare voeding.

Eén blik op het prijskaartje van zogenaamde superfoods en je goede voornemen om nu echt gezonder te gaan eten, smelt als sneeuw voor de zon. Precies daarom hebben de Belgen Emna Everard en Alain Etienne een webshop bedacht die gezonde voeding een pak democratischer maakt.

Wat? Een webshop met toegankelijke healthy food die je doorgaans niet in de supermarkt vindt: bio granaat shotjes, tartaar van algen, nectar van kokosbloesem, ontkiemd mosterdzaad, enzovoort. Extra handig is de zoekfunctie, die filtert op bepaalde allergieën of speciale diëten in 22 verschillende categorieën -van vegetarisch via lactose intolerant tot een 100% suikervrij dieet. Bovendien beperkt Kazidomi zich niet enkel tot je keuken, maar biedt het ook cosmetica, baby- en schoonmaakproducten aan.

Tip: neem een abonnement! Voor 100 euro heb je er eentje in handen en geniet je van kortingen van 20 tot 50%. Pakjes worden snel aan huis geleverd en als blijkt dat je na één jaar dan toch geen 100€ hebt bespaard, krijg je het verschil doodleuk terugbetaald. Mooi extraatje: tot en met 5 januari 2018 financiert Kazidomi bovendien voor elk verkocht abonnement het schooljaar van één Nigeriaans meisje, dat anders geen toegang krijgt tot degelijke scholing. Waar wacht je nog op?