Superfood Chocolademousse zonder suiker

Geüpdatet op 26 februari 2018 door Raw Food Chef Julie
Superfood Chocolademousse zonder suiker

Superfood Chocolademousse

Hallo! Ik ben Julie Van den Kerchove, een raw food* chef opgeleid in Californië. Ik wil hier graag mijn ervaringen met jou delen. Mijn passie voor raw food kwam er niet zomaar. Ik werd als studente heel erg ziek en raw food hielp me om chronische vermoeidheid te overwinnen. Lees hier het verhaal. Ik hoop dat mijn raw food recepten je zullen inspireren om zelf ook aan de slag te gaan in de keuken!

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

Ben je op zoek naar meer informatie en eenvoudige recepten? Surf dan zeker naar Julie's Lifestyle en download je gratis receptenboek!

Wil je je volgende dinner party graag eindigen in stijl en je vrienden verrassen met een verleidelijke Superfood Chocolademousse? Hoewel dit recept geen eieren, room of geraffineerde suikers bevat, smaakt het toch heerlijk zoet en romig! Het is klaar in minder dan 15 minuten en het enige wat je nodig hebt, is een goede blender.

Voor het recept, klik HIER.

Superfood Chocolademousse