Alles wat je moet weten over de derde Legally Blonde film

Gepubliceerd op 8 juni 2018 door Maxine Detaellenaere
Alles wat je moet weten over de derde Legally Blonde film

O jawel, Elle Woods - a.k.a Barbie on speed - komt terug. 17 jaar na de eerste film kruipt Reese Witherspoon weer in de huid van de hoogblonde rechtenstudente, zij het dan als volwassen vrouw.

Dit weten we al over de derde film:

  1. De datum

Wie Miss Woods in actie wil zien, zal wel nog even geduld moeten oefenen want de film komt pas binnen 2 jaar uit, op Valentijn om precies te zijn. Een ideale tip om samen met (single) vriendinnen te bekijken.

2. Reese Witherspoon is terug

Niemand minder dan Oscarwinnares Reese Witherspoon zal opnieuw de rol van Elle Woods vertolken, dat kondigde ze aan met dit filmpje, een verwijzing naar de zwembadscène in de eerste film. (Witherspoon ziet er trouwens nog altijd fenomenaal uit in haar roze glitterbikini)

3. Het plot

Veel is er nog niet geweten over de verhaallijn, maar het zou best wel eens kunnen dat Elle Woods het tot presidente schopt. In een interview tijdens de Late, Late show van James Corden, verklapte Witherspoon dit: "Ze kan een rechter zijn van het Hoge Gerechtshof, een machtige advocate of ze kan in de gevangenis zitten. Ze kan alles zijn."

4. Het thema

Net zoals in de eerste film mogen we ons verwachten aan heel wat girl power, iets wat zeker in #metoo-tijden een relevant thema is in Hollywood en daarbuiten.

legally blonde, film, reese witherspoon, metoo

5. Reese Witherspoon is ook een van de producers

Witherspoon staat niet alleen voor de camera, met haar productiebedrijf Hello Sunshine is ze ook een van de producers. En als je weet dat Hello Sunshine ook de hitserie Big Little Lies heeft geproduceerd, belooft dat veel goeds voor de derde Legally Blonde-film.

 

Pssst... wist je dat deze 10 teen flicks gebaseerd zijn op klassieke literatuur?