Tomaat burrata met zeewierpesto en zeevenkel

Type de repas

Non spécifié

Temps de préparation

10 min

Temps de cuisson

00 min

Nombre de personnes

Voor vier personen

Niveau de difficulté

Beginner

Tomaat burrata met zeewierpesto en zeevenkel

Ingrediënten

  • 2 coeur de boeuf-tomaten
  • 4 bollen burrata
  • 4 tl poeder van olijf
  • 4 el zeewierpesto
  • 40 g zeesla, versnipperd
  • enkele blaadjes zeevenkel, een plukjes basil cress (kleine scheutjes van basilicum) of salty ngers (zeebanaan) een lekkere extra vergine olijfolie
zwarte peper en zout uit de molen
  • 1  Was de tomaten en snijd ze in schijfjes.
  • 2  Neem vier borden. Giet op elk bord een el pesto en verdeel de pesto
    mooi egaal.
  • 3  Verdeel en schik de schijfjes tomaat op de borden als een carpaccio.
  • 4  Pluk de burrata in stukken en verdeel over de tomaat, samen met de jngesneden zeesla. Maal er wat peper en zout over.
  • 5  Bestrooi met het poeder van olijf en versier met de kleine blaadjes basilicum, zeebanaan of zeevenkel.
  • 6  Besprenkel met wat lekkere olijfolie.

TIP —Kraakvers stokbrooder bij, en je hebt een zalige lunch!

ads

Default Author
Isabelle

ads