Dit doen 5 succesvolle modevrouwen wanneer ze opstaan

Geüpdatet op 7 maart 2018 door Maxine Detaellenaere
Dit doen 5 succesvolle modevrouwen wanneer ze opstaan

Haast je je 's ochtends altijd nog half slaperig en met een XL koffie to go op weg naar je werk? Doe inspiratie op bij de ochtendroutines van beroemde modemensen voor een happy & healthy start van de dag.

Model/onderneemster Miranda Kerr

De ranke Australische begint haar dag met een glas warm water met citroen en een smoothie vol superfoods of ze eet een pompelmoes en glutenvrije toast met ghee en avocado. Ook probeert Kerr een meditatiemoment of een korte yogasessie in te plannen om de dag positief te beginnen. Bovendien kiest ze iedere ochtend een specifieke, positieve mantra om de dag te starten. Daarna borstelt ze haar hele lichaam met een bodybrush voor ze in de douche hopt.

 

ochtendroutine, succesvol, celeb, model, mirandakerr, gezond, healthy
Bron: Instagram/mirandakerr

1/

Ontwerpster: Victoria Beckham

Vic moet een behoorlijk sterke maag hebben, want ze start de ochtend met twee lepels appelazijn op een lege maag. Daarna eet ze  crunchy cornflakes met ongezoete amandelmelk. Jaloers op Beckhams slanke lijntje? De mama van vier spendeert iedere ochtend 2 uur in de gym om haar strakke figuur te behouden, eentje voor het ontbijt en eentje erna.

 

ochtendroutine, celeb, mode, fashion, ontwerper, victoria beckham, succesvol
Bron: Instagram: victoriabeckham

2/

Model/onderneemster Rosie Huntington-Whiteley

Het eerste wat Rosie doet bij het opstaan - naast hubby Jason Statham een dikke smakkerd geven - is gaan wandelen met haar schattige teckels Dolly en Peggy. Het model ontbijt hartig met een toast met omelet of kiest voor yoghurt met een handje granola. Eenmaal gegeten, duikt ze de gym in waar ze het liefst workouts doet gebaseerd op klassiek ballet. Is ze op verplaatsing, dan neemt ze een grote green juice mee. Eén ding waar ze niet zonder kan om goed wakker te worden: Koffie.

 

ochtendroutine, celeb, mode, fashion, rosie huntington-whiteley, succesvol, vrouw
Bron: Instagram/rosiehw

 

3/

Model Romee strijd

Victoria's Secret-model en Dutchie Romee Strijd staat al van 's ochtends vroeg te trappelen om naar de fitness te gaan. Hoe dat komt? Haar vriendje - en lekker ding - Laurens Van Leeuwen die is haar personal trainer. Na haar training ontbijt de blondine met overnight oats: havermout gemengd met chocolade-proteïnepoeder. Daar voegt Strijd gojibessen, trail mix, amandelen, een lepel pindakaas en vers fruit aan toe.

Wij zijn trouwens fan van haar vlogs: youtube/romeestrijd, waarin ze een inkijk geeft in haar wereld. (je ziet haar ook heel vaak zwoegen tijdens de vele ochtendworkouts - maakt ons direct een pak minder jaloers op haar modellenleventje.)

 

 

 

4/

Ontwerpster Isabel Marant

De Franse modeontwerpster wordt meestal vanzelf wakker tegen 7 uur. Een van de eerste dingen die ze doet is water opzetten voor een lekkere kop thee. Daarna springt ze op haar scooter en rijdt ze naar een negentiende-eeuws zwembad in St.Germain waar ze een baantje of 35 trekt. Eenmaal uit het water stopt ze aan een juice bar om een wortel-gembersapje, het geheim voor een mooie zongebruinde huid, volgens de Française.

Psst... heb je al deze gezonde ontbijtrecepten geprobeerd? Ze smaken heerlijk met een healthy pink latte.

ochtendroutine, celeb, mode, fashion, isabel marant, succesvol, vrouw
Bron: Instagram/isabelmarant