Eagles Villas: 3 redenen om deze luxueuze vakantie in Griekenland te boeken

Geüpdatet op 22 februari 2018 door ELLE België
Eagles Villas: 3 redenen om deze luxueuze vakantie in Griekenland te boeken

Nood aan inspiratie voor je vakantiebestemming deze zomer? Wij hebben voor jou hét ultieme plekje ontdekt. Ergens gelegen op een mooie overhangende heuvel in het noorden van Griekenland: Eagles Palace. In de villa's van Eagles Villas beleef je een unieke luxe-vakantie in Chalkidiki.

Ontspan in deze prachtige omgeving vlakbij het pittoreske dorpje Ouranoupolis. In één van de 42 villa’s van Eagles Villas krijgt u de kans om een onvergetelijke ervaring te beleven. Wacht dus niet langer en boek nu!

1/

Eagles Villas: 3 redenen om deze luxueuze vakantie in Griekenland te boeken - 1

Het paradijs op aarde

Eagles Villas, ontworpen door architechten van 3SK Athene, is de perfecte plek om uw batterijen op te laden. Verblijf in één van de 42 luxueuze villa’s en geniet van het comfort en het adembenemende uitzicht op de baai terwijl u de lucht van de Middellandse Zee opsnuift. Elke villa is voorzien van een eigen privé zwembad, zodat u in alle privacy optimaal kunt genieten van een frisse duik. Voor de gastronomische fijnproevers onder ons die de Griekse keuken willen uittesten, bieden de restaurants van Eagles Palace en Eagles Villas een ruime keuze aan mogelijkheden. Geniet u liever van uw eigen kookkunsten, dan kunt u gebruik maken van de kitchenette.

Eagles Villas is perfect gelegen voor alle gezinnen en koppels die houden van wat avontuur en de paradijselijke landschappen van het schiereiland willen ontdekken.

2/

Eagles Villas: 3 redenen om deze luxueuze vakantie in Griekenland te boeken - 2

Quality time

Na een daguitstap naar het mooie Ouranoupolis kan u heerlijk tafelen in één van de lokale restaurants, clubs en strandbars. Heeft u nog energie over? Dan kan u kiezen voor een actieve pauze in het fitnesscentrum. En wie vakantie zegt, zegt ook ontspanning, daarom staat er een welness-ruimte ter beschikking om volledig tot rust te komen na een lange dag wandelen.

3/

Eagles Villas: 3 redenen om deze luxueuze vakantie in Griekenland te boeken - 3

Voor de diehards onder ons

Is avontuur echt iets voor u? Dan kan u ook genieten van allerlei watersporten, duiken onder begeleiding of deelnemen aan georganiseerde wandeltochten.

Heeft u uw zomervakantie nog niet geboekt en wilt u zich optimaal kunnen ontspannen?
Dan is Eagles Villas de beste keuze voor uw bestemming!