Sterrenchef Sergio Herman opent 2 luxueuze frituren in Gent en Brussel

Geüpdatet op 1 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Sterrenchef Sergio Herman opent 2 luxueuze frituren in Gent en Brussel

Goed nieuws voor fijnproevers on a budget, want Sergio Herman plant twee nieuwe vestigingen van zijn succesvolle Frites Atelier in Gent en Brussel!

De trend van het opwaarderen van alledaags voedsel zit nog steeds in de lift. Na hamburgers (o.a. Paul's Boutique) en hotdogs (Würst- Haute Dogs) kreeg ook onze nationale trots een upgrade: frieten. De Nederlandse chef-kok Sergio Herman opende in 2016 z'n eerste Frites Atelier bij onze noorderburen, en stak vorig jaar de grens over met z'n eerste Belgische vestiging in Antwerpen. Dit jaar zijn ook Gent en Brussel aan de beurt.

frieten, frituur, antwerpen, gent, brussel, sergio herman, luxe, frietjes, chef, chef-kok, frietkot
Bron: Instagram/fritesatelieramsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allerbeste kwaliteit

Wat mag je verwachten wanneer je een bezoekje brengt aan een Frites Atelier? Uiteraard frietjes vervaardigd uit aardappelen de allerbeste kwaliteit, vergezeld van een select aantal sauzen en snacks gecreëerd door Herman himself. Ook qua inrichting kiest men voor klasse, met een luxueuze en artistieke omkadering.

De exacte locaties voor de twee nieuwe vestigingen zijn nog niet bekend. Maar wie echt niet kan wachten, kan al een bezoekje brengen aan het Frites Atelier in Antwerpen, Den Haag, Utrecht of Arnhem.

Lees ook: 5 Heerlijke Gentse adresjes om zo snel mogelijk uit te proberen!