Vegan Kerst: Geroosterde Pompoen met Champignons (Glutenvrij, Paleo, Low Carb)

Gepubliceerd op 20 December 2017 door Raw Food Chef Julie
Vegan Kerst: Geroosterde Pompoen met Champignons (Glutenvrij, Paleo, Low Carb)

Wie is er al in kerstsfeer? Deze Geroosterde Pompoen met Champignons is leuk voor de feestdagen en perfect voor koude winteravonden wanneer je lichaam snakt naar iets warms. Het is heel eenvoudig om te maken en granenvrij, met fijngehakte nootjes in plaats van paneermeel.

Als je de low carb ‘keto’ manier van koken (rijk aan gezonde vetten, arm aan koolhydraten) ook eens wil proberen, of als je allergisch bent aan gluten, dan zijn deze gebakken champignons het perfecte paleo alternatief voor traditionele 'stuffing'.

De gezonde vetten zullen je je lichaam helpen om je bloedsuikerspiegel te stabiliseren en meer ketonen aan te maken, wat betekent dat je lichaam vet verbrandt als bron van energie in plaats van suikers. Op die manier spreekt het je vetreserves aan en evolueer je van nature naar een energieker en slanker lichaam.

Wacht tot je proeft van deze zacht geroosterde pompoen met gebakken champignons, zoute amandelnootjes en avocado… Onweerstaanbaar :)

Merry Christmas!

Voor het recept van deze Geroosterde Pompoen met Champignons, klik HIER.

Vegan Kerst: Geroosterde Pompoen met Champignons (Glutenvrij, Paleo, Low Carb) - 1

LEES OOK: Gezond Ontbijt: Mango-Kokos Chiapudding

LEES OOK: Quinoasalade met Geroosterde Wortelfrietjes