5 redenen om te zwichten voor de ELLE Sushi Box

Geüpdatet op 6 december 2017 door ELLE België
5 redenen om te zwichten voor de ELLE Sushi Box

Speciaal voor jou: de gezondste en lekkerste lunch van het moment! Met de juiste voedingswaarde en natuurlijk ook de nodige klasse. Waarom we er gek op zijn?

1. We hebben samengewerkt met een ervaren Sushi Gourmet-kok die onze ideeën slim heeft uitgewerkt. Natuurlijk hebben we ons creatief uitgeleefd, maar dankzij zijn knowhow werden de smaken niet te uitgesproken en kregen we een subtiel en geraffineerd resultaat.


1/

2. We hebben goed nagedacht over de hoeveelheid. Het is koud buiten, je loopt wat vermoeid en dus heb je genoeg energie nodig om een nieuwe hectische dag door te komen. Vijftien stuks is ideaal om voldoende gegeten te hebben zonder dat je de middag languit onder je bureau moet doorbrengen om van je lunch te bekomen.


2/

3. We hebben ingrediënten van topkwaliteit gebruikt. Heerlijk zachte avocado en verrukkelijke verse zalm, boordevol gezonde omega 3. Met een krokante en pittige toets om de zintuigen te prikkelen en een blosje op je wangen te toveren.


3/

4. Een lekker stijlvolle doos. Een uitgepuurd ontwerp, met daarop de vier vertrouwde letters van ‘ELLE’. Als knipoog naar de community die graag zorg draagt voor zichzelf op elk moment van de dag.

4/

5. Dit is hét moment om je voor te bereiden. Ons lichaam krijgt tijdens de feesten heel wat calorieën, vet, suiker en slapeloze nachten te verwerken. Voor je gezondheid is het dan ook een goed idee om je wat voor te bereiden!

Een shopperbox, van 1 tot 31 december, in de supermarkten van Delhaize (voor € 10,90).