Paniekrubriek: Help ik heb nooit zin in seks

Geüpdatet op 16 november 2018 door ELLE België
Paniekrubriek: Help ik heb nooit zin in seksShutterstock

Beste ELLE, ik heb vrijwel nooit zin in seks! Ik vind dit best wel jammer, want ik zie mijn man heel graag, maar ik slaag er nooit in om het initiatief te nemen. Mijn libido is te laag en mijn hoofd staat er niet naar.

Als we seks hebben, fake ik meestal na enkele minuten een orgasme, zodat het snel voorbij is. Ik voel me daar erg schuldig over en ben bang dat hij zijn plezier vroeg of laat elders zal gaan zoeken. Een paar keer is het me gelukt om wèl te genieten, dus het kan. Maar hoe krijg ik mezelf in de stemming na een drukke werkdag? (Frigofox)

Liefste IJsbergje,

Opwinding ontstaat tussen je oren, niet tussen je benen. Installeer je met een glas wijn in een bubbelende badkuip en lees hier onze 10 favoriete seksuele fantasieën. Laat je inspireren door andere vrouwen en verzin je eigen smeuïge fantasie, die je kunt oproepen als je niet meteen in de juiste stemming bent. Geen stress als je na één minuut nog niet in lichterlaaie staat, dit soort zaken vraagt tijd en oefening. Ben je enigszins opgewarmd? Roep je man erbij en zeg “schat, ik ben te tipsy om mezelf te schrobben, doe jij dit even voor me?” Maak hem duidelijk dat je echt een goeie (was)beurt bedoelt.
Oefen je fantasie in de wagen, in de rij aan de kassa, in de wachtzaal van de dokter... Niets is zo opwindend als seks willen, maar er geen kunnen hebben. Mits een beetje oefening zet je de verwarming aan wanneer je maar wil. Succes!

Hier kom je te weten welke standjes garant staan voor het beste orgasme.
Worstel je nog steeds met je probleem? Aarzel niet en schakel een gespecialiseerde therapeut in.

Lees ook: Help! PMS verpest mijn relatie!

Zit jij ook met een probleem? Mail dan snel naar help@elle.be. Discretie verzekerd!