3 leuke standjes voor een fantastisch orgasme

Geüpdatet op 27 november 2014 door Christin Ho
3 leuke standjes voor een fantastisch orgasme

[caption id="attachment_4012" align="aligncenter" width="487"]leuke seksstandjes Foto: Chris Clinton[/caption]

Orgasmes: we kunnen er niet genoeg van krijgen. Natuurlijk, hoe wilder de seks, hoe spannender het moment is als je klaarkomt. Maar wees liever lui dan actief, moeilijke standjes en allerlei acrobatische toestanden leiden alleen maar af van de daad. Voeg volgende eenvoudige kunstjes toe aan je seksrepertoire voor instant sexiness in bed.

1 De nieuwe missionaris
Het klassieke missionarisstandje kennen we uiteraard allemaal. Om je G-spot flink te stimuleren, zwier je best je benen omhoog richting je schouders. Laat hem dan zo ver in je gaan dat zijn ballen tegen je clitoris wrijven. Twee hoogtepunten in één klap!

2 Doggy style-orgasme
Laat het in beest in jezelf los door het op z’n hondjes te doen. Voeg wat pit toe en maak het minder vermoeiend door op je buik te gaan liggen en je heupen een beetje omhoog te duwen. Zo heeft hij vrij spel en kan jij nog lekkerder klaarkomen door je clitoris te wrijven over het matras.

3 Girl on top
Howdy-ho cowgirl! Ga bovenop hem zitten met je rug naar zijn gezicht toe en vouw je voeten speels tussen zijn benen. Jij daagt hem uit en bepaalt wanneer het hevig ritje voorbij is.

LEES OOK: 7 leuke seksstandjes onder water

Bron: Cosmopolitan NL