Zo kickstart je je dag

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
Zo kickstart je je dag

Zin in een lazy sunday en/of een brunch met vrienden zonder de deur uit te moeten? UberEats bezorgt vanaf 8u 's ochtends ontbijt aan huis.

Room service!

Zin in een continental of American breakfast? Alles kan: van een ovenverse croissant tot een heerlijke bagel met gerookte zalm en eggs benedict. Nóg beter dan op hotel!

Voor een smakelijk begin van de dag

Het zou jammer zijn om jezelf alleen in het weekend te verwennen, nietwaar? Daarom biedt UberEats zijn nieuwe ontbijtformule elke dag aan, rechtstreeks van bij de beste Brusselse adresjes: Café Lulu, Art's and Bagels, La ferme du Hameau du Roi, Natural caffè, bakkerij Sirre Basilique en nog vele anderen. Ook kan je in Brussel – enkel deze week – een supergezond ontbijtmandje van Kazidomi laten bezorgen, samengesteld door fashion & food influencer Charlotte Collard. Yummy !

Weinig tijd 's ochtends?

De wekker niet gehoord? Laat je ontbijt op het werk bezorgen! Je hoeft niet met een knorrende maag achter je computer te zitten … En ruziën over wie 's ochtends naar de bakker gaat, behoort ook tot het verleden. Kortom: de dag begint beter dan ooit!

Om 2x€10 korting te krijgen op je eerste twee bestellingen via UberEats, gebruik je de promocode GOODMORNINGBXL. (Alleen geldig voor nieuwe gebruikers via de mobiele app. Voer de code in voordat je je bestelling plaatst. Deze aanbieding is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen.)