Een gastronomisch feest met Point Albert

Gepubliceerd op 16 maart 2017 door ELLE België
Een gastronomisch feest met Point Albert

Een geschikte traiteur vinden voor een feest is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig heeft Arno Verbeke met Point Albert een traiteurszaak die énkel topkwaliteit levert.

Hoewel hij zijn opleiding kreeg in de keukens van grote koks, besloot Verbeke in 2012 meteen een eigen zaak op te starten. Point Albert begon als een Comptoir, een soort van deli waar je klaargemaakte meeneemgerechten in de toonbank terugvindt, en een Table d'hôtes, de lange, gedeelde tafel om ter plekke van die deli-gerechten te proeven. Je kan de tafel ook afhuren om er een privé-etentje te organiseren.

Sinds kort is daar nu ook een traiteurdienst bijgekomen, onder de noemer 'at  home'. Samen met zijn team bereidt Arno gerechten op maat voor heel wat uiteenlopende gelegenheden, van een stijlvolle lunch op kantoor tot een gastronomisch trouwfeest, en dat voor twee tot tweeduizend personen. Hiervoor werkt hij enkel met kwalitatief hoogstaande en superverse ingrediënten die eerst aan een strenge selectie worden onderworpen. Dat het resultaat overheerlijk is - én puur en verfijnd van smaak - zal je vast niet verbazen.

Praktische info

Point Albert, Albert Leemansplein 10, Brussel. +32 2 539 00 26. eat@pointalbert.com.