Vier feest in stijl met Huîtrière & Eole

Gepubliceerd op 15 maart 2017 door ELLE België
Vier feest in stijl met Huîtrière & Eole

Sinds 1975 zorgt dit familiebedrijf, samen met chef kok Xavier Paye, ervoor dat de gasten op jouw feest een smakelijk en verfijnd menu voorgeschoteld krijgen. Het uitgebreide team van Huîtrière & Eole brengt elke festiviteit perfect op smaak.

Op zoek naar een gastronomische traiteur voor een professioneel of privé evenement?  Het resultaat is een mooie mix tussen traditie en vernieuwing, met een fikse portie durf in de verfijnde gerechten. Xavier Paye staat aan het hoofd van een team van twintig chefs, die samen verrassende, culinaire creaties creëren. Dit jaar investeert Huîtrière & Eole bovendien in spiksplinternieuwe keukens en materiaal, zodat het team nog beter uitgerust is om unieke culinaire ideeën te bedenken.

Qua locaties heeft het bedrijf een exclusieve samenwerking met Ferme Château de Corroy-le-Grand, al zijn er nog een dertigtal andere mogelijkheden, waaronder Tour & Taxis. Dankzij een expertise van meer dan 40 jaar, en een grote equipe met zowel zaal- als keukenpersoneel en verkoopmedewerkers die mee vooropgestelde budget in het oog houden, kan je op je twee oren slapen: het culinaire luik van jouw feest is in goede handen.

Nog een pluspunt is het label 'ecodynamische onderneming' dat hen door de stad Brussel werd toegekend, de officiële erkenning voor bedrijven die een dynamische milieuaanpak hebben en op verantwoorde wijze met onder andere energie en afval omspringen.

Praktische info

Huîtrière & Eole, Henry Dunantlaan 33, Brussel. +32 2 726 93 60. Info@huitriere-eole.be.