Inovento maakt een feest van elk event

Geüpdatet op 13 maart 2017 door ELLE België
Inovento maakt een feest van elk event

Van de perfecte locatie tot een onvergetelijke cocktail: bij het plannen van een spetterend feest kan iedereen wel wat hulp gebruiken. Gelukkig zorgt Inovento ervoor dat alles geregeld wordt, elk detail klopt en jij enkel nog moet genieten!

Dennis D'Hoe en zijn team kan je inschakelen voor om het even welk event, of het nu gaat om een privé-feest of een zakenaangelegenheid. Zij bieden een creatieve en unieke benadering en zorgen met hun boeiende ideeën voor een verrassend totaalpakket. Zo helpen ze jou met de perfecte locatie en bedenken ze originele extra's, zoals een muzikale act of verrassende animatie. Ook de aankleding nemen ze voor hun rekening, net zoals het eten en drinken.

Van gezellige barbecues tot een exclusief galadiner: Inovento zorgt voor lekkers op maat. Misschien wil jij wel een originele cocktailbar op je feest? Dan moet je niet verder zoeken dan hun Mini Cooper Gin Tonic Bar, een rijdende bar die je kan personaliseren met jouw logo, en waar de Inovento bartenders voor iedereen een originele gin-tonic uitschenken. Zo kan je in stijl toasten op een geslaagd feest!

Praktische info

Inovento, Elegemstraat 160, Dilbeek. +32 2 310 39 89. Info@inovento.be.