Zoete kunst bij Sweet Design

Gepubliceerd op 13 maart 2017 door ELLE België
Zoete kunst bij Sweet Design

Een zoete zonde smaakt eens zo lekker als ze als prachtige taart gepresenteerd wordt. En aan de kunstige lekkernijen van Sweet Design kan geen enkele zoetekauw weerstaan.

Hoewel ze jarenlang actief was in de zakenwereld, voelde Karla er zich niet meer thuis nadat ze weer aan de slag ging na haar moederschapsverlof. Haar kinderen inspireerden haar om te doen wat ze écht wil: dromen en geluk uitdelen door betoverende cupcakes en taarten te creëren, helemaal op maat van de klant, nadat ze haar diploma aan de Londense PME school of cake decorating and confectionary arts behaalde.

Haar 'pièces montées' zijn zoveel meer dan eenvoudige desserts: het zijn verhalen voor grote en kleine lekkerbekken, die Karla op ambachtelijke wijze met enkel de beste ingrediënten tevoorschijn tovert. Elk ontwerp is volledig personaliseerbaar, van de smaak aan de binnenkant tot de stijl van de buitenkant, en Karla blijft zichzelf uitdagen om zich nieuwe technieken eigen te maken en te experimenteren met nieuwe ingrediënten.

En wie graag een blik achter de schermen werpt in haar taartenatelier, kan zich overigens ook inschrijven voor een van de vele workshops. Weten hoe je een pastelblauwe 'Frozen' taart decoreert komt vast nog van pas!

Praktische info

Sweet Design, Vanderkinderestraat 404, Brussel. +32 487 50 84 47. Info@sweetdesign.be.