Innovatieve gastronomie in L’Impératif

Gepubliceerd op 9 maart 2017 door ELLE België
Innovatieve gastronomie in L’Impératif

Toen Benoît Neusy vorig jaar zijn fornuizen verhuisde naar het prachtige Chatêau d'Arondeau, nam hij zijn Michelinster - én zijn talent voor vernieuwende gastronomie - mee. 

Sindsdien etaleert hij zijn toptalent in de keuken van een prachtig kader: de orangerie van het indrukwekkende kasteel, waar je niet alleen een hapje kan komen eten, maar ook een heus feest kan houden en zelfs kan overnachten: altijd handig na zoveel lekkers.

Al meer dan vijftien jaar streeft Neusy culinaire perfectie na, waarbij hij hoogwaardige ingrediënten uit de zee combineert met lekkers van het land: gastronomisch hoogstaande surf&turf creaties, met andere woorden. Het authentieke interieur van de orangerie vormt het perfecte decor voor zijn innoverende kijk op koken, waar je niet alleen van Neusy's kunstwerkjes op je bord kan genieten, maar ook van het prachtige uitzicht op het park en de vijver van het domein.

Kortom: of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, of een historische plek om een belangrijke gebeurtenis in stijl te vieren, bij L'Impératif ben je aan het juiste adres.

Praktische info

L'Impératif, Rue d'Arondeau 29, Roucourt. +32 69 34 30 70. Reservation@limperatif.be.

De keuken werd bekroond met één Michelinster.

Het restaurant kreeg van Gault&Millau een score van 16/20.

Huisdieren zijn toegelaten, er is parking en toegang voor personen met beperkte mobiliteit.