5 originele ideeën voor een vrijgezellenfeest

Geüpdatet op 17 februari 2017 door ELLE België
5 originele ideeën voor een vrijgezellenfeest

Wanneer we een vrijgezellenfeest moeten organiseren denken we al snel aan clichés: felgekleurde boa's, heel veel alcohol en rietjes in de vorm van een penis.

Toch hoeft een vrijgezellenfeest niet aan die stereotiepe beelden van gedwongen schaamte te beantwoorden. Mag het voor jou iets origineler en classy? We lijsten vijf leuke ideeën op. Bruidsmeisjes: take note!

1/

Make up and Brunch

vrijgezellen_feest_idee_makeup_and_brunch

Voor de bruiden die geen zin hebben in een kroegentocht doorheen de stad maar liever gezellig samen zijn met vriendinnen: Make up and Brunch in Brussel. Dit concept combineert make-up workshops met een heerlijke brunch. Er bestaan verschillende formules: je kan zelfs een heuse bridal makeup class volgen! Perfect voor de aanstaande bruid.

Praktisch: neem een kijkje op de website voor prijzen en informatie of mail naar booking@makeupandbrunch.be

2/

Workshop Lipdub

vrijgezellen_feest_ideeen_lib_dub

Workshop Libdub? Wat is dat? Een Lipdub wordt gemaakt door een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. Ze komen afwisselend in beeld. Een cameraploeg registreert het gebeuren en monteert het tot een videoclip. Een herinnering aan je vrijgezellenfeest dat je voor altijd kan bijhouden (en delen!)- fantastisch toch?

Praktisch: hier vind je meer informatie over Libdub in Antwerpen  of Libdub op locatie.

3/

Workshop Paaldansen

vrijgezellen_feest_idee_paaldansen_workshop

Mag je vrijgezellenfeest toch iets pikanter en actiever? Dan is een workshop paaldansen iets voor jullie. Het is een stevige workout waarbij je zowel abs zal ontwikkelen als heel veel lachen.

Praktisch: Pole&Fit organiseert workshops voor speciale gelegenheden te Brussel. Wij testten de workout trouwens ook al uit: zo voelt paaldansen in het echt dus aan!

4/

Maak een roadtrip

vrijgezellen_feest_idee_roadtrip_thelma_and_louise

Er is niets leuker dan een roadtrip maken met je beste vriendinnen. Waarom doe je dit niet als afscheid van je single bestaan? Je hoeft hiervoor helemaal niet zo ver te rijden: een roadtrip door de Ardennen kan ook al fijn zijn. Belangrijk: maak leuke mixtapes!

Toch een beetje inspiratie nodig? Kijk eens naar deze BFF roadtrip ideeën.

5/

Maak een bridal bucketlist

vrijgezellenfeest_beste_ideeën_bridal_bucket_list
Beeld via Weddingomania

Waarom maak je geen bridal bucketlist met je vriendinnen? Dit is een lijst met dingen die je wil doen voor je jou ja-woord geeft. Geen inspiratie? Neem dan een kijkje in het Bucketlistboek!

Pssst! Lees verder als je op zoek bent naar een mooie trouwjurk of inspiratie wil opdoen voor de grote dag.

(Stagiaire: Maaike Geys)