We love: Het Bucketlist Boek

Geüpdatet op 18 december 2020 door Natalia Tjurina
We love: Het Bucketlist Boek

hetbucketlistboek

Van kussen onder de Eiffeltoren tot een taart in iemands gezicht gooien, Het Bucketlist Boek van Elise De Rijck staat boordevol dingen - 500 om precies te zijn - die je absoluut ooit moet gedaan hebben.

Haar naam doet wellicht een belletje rinkelen. Je kent Elise namelijk al van de blog 30 voor 30 waar ze 30 dingen opnoemt die ze voor haar dertigste wil gedaan hebben. Zo heeft ze ondertussen al onder andere 'gehypnotiseerd worden' en 'een overdosis Melo Cakes eten' mogen afvinken. Haar indrukwekkendste uitdaging - tot nog toe - was zonder twijfel een potje verstoppertje in Ikea spelen (wij waren erbij!), een stunt die zelfs het wereldnieuws haalde!

Haar blog is ondertussen uitgegroeid tot een heus bucketlist boek met een verzameling van maar liefst 500 dingen die je volgens Elise ooit moet gedaan hebben in je leven ('een boek schrijven': check). Haar motto? Stop met dromen en start met doen! Gedaan met uitstellen dus, hoog tijd om die dromen waar te maken. En het hoeft niet te stoppen bij nummer 500, je kan het boek ook aanvullen met je eigen dromen. Onder de hashtag #abucketlistlife kan je je avonturen delen en je door andere dromers laten inspireren.

Het Bucketlist Boek ligt vanaf vandaag in de boekhandel en kost 14,99 €.

Natalia Tjurina