Deze app berekent je smartphone verslaving

Geüpdatet op 13 februari 2017 door ELLE België
Deze app berekent je smartphone verslaving

Smartphones beheersen ons leven. Willen we eigenlijk wel continu in een virtuele wereld leven en steeds op onze gsm zitten?

Is het antwoord daarop ‘nee’ voor jou? Dan is Moment de ideale app voor jou. Het meet het aantal minuten dat je dagelijks op je smartphone bezig bent en hoe vaak je deze ontgrendelt. De kans dat je van jezelf en je smartphonegebruik zal verschieten, is aanzienlijk.moment app smartphone

Moment biedt ook extra features aan die je kunnen helpen om minder op je gsm te zitten. De applicatie waarschuwt je als je over je dagelijkse limiet gaat.  Deze limiet stel je zelf in. Er zal een alarm afgaan indien je deze overschrijdt. Daarnaast kunnen er meldingen afgaan als je in één keer langer dan een bepaald aantal minuten op je smartphone bezig bent.

De app Moment is nu al beschikbaar voor iPhone en komt er nog aan voor Android. Nog even wachten dus voor Android-gebruikers!

Ben je toch niet van je smartphone weg te slaan? Dan hebben we nog tien sportieve apps die je zeker moet proberen. Ook aan de studenten onder ons hebben we gedacht.

(Lien Egghe)