Beyoncé is opnieuw zwanger

Geüpdatet op 20 april 2022 door Isabelle
Beyoncé is opnieuw zwanger

Bommetje op maandagochtend: het lijkt erop dat Beyoncé opnieuw zwanger is! 

Toegegeven, het is nieuws dat om de haverklap de wereld in wordt geslingerd, maar deze keer lijkt het toch echt waar te zijn. Het is algemeen bekend dat de Lemonade zangeres graag op grootse wijze uitpakt met haar privé scoops en op basis van deze aanwijzingen verwachten wij ons elk moment aan een spectaculaire onthulling:

  • De bolle Ivy Park buik: bizarre actie vanwege Team Beyoncé vrijdag, toen een fan op Twitter meldde dat haar buik in de nieuwe Ivy Park campagne bijzonder bol lijkt. Prompt ging de hele Beehive aan het zoemen over een zwangerschap, wat in het verleden al heel vaak gebeurde. Verschil deze keer is echter dat het team van de ster de campagne instant weer offline haalde. Een actie die boekdelen spreekt.

Beyoncé zwanger tweede kind blue ivy scoop

  • Onze zusjes bij Elle Nederland menen bovendien in het bezit te zijn van een extra scoop: één van hun redactrices zit een tijdje in Kaapstad en kreeg daar van een touroperator te horen dat Beyoncé's tour, gepland voor november 2017, wordt afgeblazen omdat de zangeres zwanger is. Olie. Op. Het.Vuur!
  • Hoewel Bé en JayZ altijd ontkenden een tweede kindje te willen, heeft het hele Lemonade debacle nogal wat druk op hun relatie gezet. Misschien zijn ze van gedachten veranderd en moet deze nieuwe liefdesbaby hun herwonnen familiegeluk compleet maken?

Wordt vervolgd...

Queen Bé is trouwens niet de enige ster die groot werk maakt van haar zwangerschapsaankondigingen: ontdek hier de mooiste onthullingen van de celebs!