Top 10 beroemde aankondigingen

Geüpdatet op 24 april 2019 door ELLE België
Top 10 beroemde aankondigingen

zwanger

Babyboom in Hollywood! Nu Ashton Kutcher en Mila Kunis' genetisch perfecte baby een feit is, staan Ryan Reynolds en Blake Lively in de rij voor een droomkindje.  Dat werd aangekondigd met een dromerige foto op de website van Lively. Leuk, maar deze sterren toonden zich toch net ièts origineler in hun aankondiging:

blake-lively

1/

Beyoncé  Knowles

De meest spectaculaire aankondiging ooit is zonder twijfel die van Beyoncé en JayZ. In 2011 trad de zangeres op tijdens de Video Music Awards, een naar goede gewoonte perfecte show met als afsluiter een wel heel bijzondere ontboezeming… hallo babybuik!

Maakt het koppel een gewoonte van die aankondigingen op het podium? Tijdens de On The Run World Tour in Parijs hintte Jay Z immers dat nummer twee onderweg is. De rapper paste de tekst van zijn nummer 'Beach Is Better’aan met de zin ‘cause she’s pregnant with another one’. Wordt vervolgd!

http://youtu.be/GI1OJyKBtYw

2/
Doutzen Kroes

Wie ook iets van poseren weet, is Doutzen Kroes. Het Nederlandse topmodel maakte het nieuws van haar tweede zwangerschap bekend door een prachtige naaktfoto met beginnend babybuikje de wereld in te sturen. Welke zwangerschapskilo’s?

doutzen kroes

3/

Mila Kunis en Ashton Kutcher

Wyatt Isabelle werd op een ludiekere manier aan de wereld voorgesteld. Haar vader postte, nadat hij het nieuws bevestigde op zijn persoonlijke website, een reeks babyfoto’s op zijn Facebookpagina. Op de foto was niet enkel baby Kutcher te zien, maar tevens een andere baby, een lama en een hond. Daarbij verduidelijkte hij: "Hier hebben jullie een babyfoto. Kun je raden welke baby de onze is? Of doet het er niet toe? Alle baby’s zijn schattig!"

WyattIsabelleKutcher

4/

Kelly Rowland 

Voor de meest schattige aankondiging zorgde voormalig Destiny’s Child zangeres, Kelly Rowland. Zij zette een foto op Instagram waarop mini-and-me- Air Jordan sneakers te zien zijn. Met het bijschrift verduidelijkte ze: ‘I’ll be stuntin like my daddy…’

kelly rowland

5/

Kim Kardashian

Rapper Kanye West zorgde voor een primeur bij zijn fans. Tijdens een concert in Atlantic City onderbrak hij heel even het concert met de mededeling: ‘Stop the music please… Can you make some noise for my baby momma real quick’. De fans gingen uit hun dak en in een mum van tijd ging het nieuws uiteraard de wereld rond. Een methode die wel heel erg bij die van JayZ en Beyoncé aanleunt…

http://youtu.be/daRUse0xdko

6/
Coco Rocha

Om haar grote nieuws te delen, deed het Canadese topmodel beroep op kunstenaar Steven Sebring. Hij maakte een korte video waarop het model in een nude bodysuit haar transformerende lichaam toont. In tegenstelling tot veel van haar collega-modellen, ging Coco Rocha niet naakt. Dit omwille van haar geloof. Ze is namelijk een fervente aanhanger van de Getuigen van Jehova.

http://instagram.com/p/t0EqBdBz78/?modal=true

7/

Lily Allen

Voor deze zangeres was het geen primeur meer, maar ze bracht het nieuws wel op een originele manier. Allen poseerde met een groot krantenartikel waarin gespeculeerd wordt over haar zwangerschap en bevestigde zo de geruchten die al een tijdje in de lucht hingen.

lily allen

8/
Kate Middleton

Minder leuke sfeer voor Kate Middleton. Zij wilde haar eerste zwangerschap nog even voor zich houden, maar werd zodanig ziek dat ze met spoed in het ziekenhuis werd opgenomen en het nieuws wel bekend moèst maken. Omdat Kate geen momentje privacy wordt gegund, mocht ze haar eerste publieke-verschijning-mét-wallen-en-misselijkheid meteen met de wereldpers delen. Misschien wel de meest realistische van de bende?

kate middleton

9/

En nu aan jou! Geen gebeurtenis in het leven zo mooi als de geboorte van je eigen vlees en bloed. Dat verdient op zijn minst een waardige en liefst creatieve aankondiging. Hier alvast 5 ideetjes! 

(stagiaire Nele Sarens)