Hier shop je kerstcadeaus van grote merken aan kleine prijzen

Geüpdatet op 11 december 2023 door Lore Ginneberge
Hier shop je kerstcadeaus van grote merken aan kleine prijzen © Maasmechelen Village

De feestdagen komen dichterbij! Koppel het nuttige (kerstcadeaus zoeken) aan het aangename (een shoppingtrip) en boek een weekendje in Maasmechelen Village.

De magie van de feestdagen is overal, ook in Maasmechelen Village. Sinds midden november tot begin januari 2024 wordt het dorp omgetoverd tot een wonderlijke wereld waar je in meer dan honderd boetieks bijzondere cadeaus kunt scoren.

Maasmechelen Village kerstcadeaus
© Maasmechelen Village

Meer dan winkelen alleen

Akkoord, Maasmechelen Village is niet echt naast de deur, maar het heeft wel een aantal voordelen die het de reis waard maken:

  • Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto en parkeren is gratis. Er is ook busvervoer vanuit Brussel.
  • De selectie van merken is steeds volgens de laatste trends
  • Er is niet alleen mode, maar ook beauty, kids, sport, juwelen en lifestyle winkels
  • Het restaurantaanbod is gastronomisch en gevarieerd (4 restaurants in totaal, afhankelijk van smaak en budget)
  • Een VIP-ervaring is mogelijk (inclusief gereserveerde parkeerplaats, een 'handsfree' shoppingdag zonder zelf je tassen te hoeven dragen, een gratis glas champagne in de VIP-lounge...)
  • Er is een aangenaam hotel op het terrein om het winkelen uit te breiden naar een ontspannen weekendje weg
  • Naast de winkels gaat Maasmechelen Village tot het uiterste om bezoekers een echte belevenis te bezorgen. Voor de feestdagen is de hele sfeer in de straten aangepast: feestelijke lanceringen, optochten, thematische etalages en spectaculaire lichtversieringen. Ontdek pop-up winkels, tijdelijke sales en exclusieve openingen.

Neem even de tijd om een paar foto's te nemen en te poseren tussen de prachtige kerstboomversieringen van Daniel Ost, en vooral: laat je meeslepen door de kerstsfeer!

Maasmechelen Village kerstcadeaus
© Maasmechelen Village

In het centrum van het dorp is er een kerstmarkt waar je typische dranken kunt proeven en mooie geschenken van lokale handelaars kunt ontdekken. Mis de kerstmannenoptocht niet, elk weekend in december. Meer info via de website.

LEES OOK: Deze luxueuze geschenkjes zijn verrassend betaalbaar