SKIN & SOUL Jewelry : juwelen in het bloed

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
SKIN & SOUL Jewelry : juwelen in het bloed

Bij de juwelen van Martine Hermans Frisvold voert het lichaam het hoge woord. Juwelenontwerpster in goud, zilver of brons op basis van huidafdrukken, met diploma aan de Columbia School of Gemology in Washington DC – Opleiding ‘Kunsten & Ambachten’.

skin-soul

Zij ontlenen hun identiteit dan ook aan de afdrukken van een huid, een mond, de lijnen van de hand, een litteken, een tepel of een navel. Dankzij die tedere bundeling van krachten ontstaan stukken die opvallen door hun intimiteit, mysterie en emotie - zoals een tattoo voor zichzelf of voor iemand van wie men houdt. We vinden deze unieke creativiteit en gevoeligheid niet alleen terug in de sieraden van het boetiek-atelier, dat naast altruïsme ook deelzaamheid uitstraalt, maar ook in de gelimiteerde reeksen van de Vegetal-collectie. Het prijskaartje is even zacht als de ontwerpen die aansluiten bij de natuur.

De halfedelstenen, stukken houtschors, boomzaden in geel of roos goud, met kostbaar 18 kt-metaal beklede bladeren en zaden van Japanse esdoorn accentueren de poëtische uitstraling van een ring, een halsketting, een armband of een stel oorbellen. Elk juweel wordt in het atelier in Brussel gemaakt en draagt de stempel met de naam van het stuk en die van de meester

Faiderstraat 121, 1050 Brussel / T +32 (0)2 534 93 26

www.martinehermans-frisvold.be
info@skinandsouljewelry.com