5 redenen waarom je de Fabiana Filippi boetiek fantastisch gaat vinden

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
5 redenen waarom je de Fabiana Filippi boetiek fantastisch gaat vinden

Fabiana Filippi, het 100% Italiaanse merk dat in 1985 werd opgericht, komt eindelijk naar Brussel en daar worden wij heel gelukkig van. Vijf redenen waarom we zo blij zijn dat er eindelijk een boetiek in ons land is. 

  1. Omdat het precies het merk is waar we van droomden en dat er nog niet was in Brussel. Een merk dat doet denken aan het platteland van Umbrië, gemaakt van mooie stoffen en met Italiaanse flair. Met andere woorden: dat alles heeft waar we van houden.
  2. Omdat we een beetje jaloers waren dat er wel winkels waren in Paris, New York, Londen, Moskou en Tokio… en niet in ons land.
  3. Omdat de boetiek verpletterend mooi is: de inrichting is chic en sober, met vintage-elementen, en past perfect bij de elegante uitstraling van Italiaanse huis.
  4. Omdat we ervan dromen om de uitgepuurde stukken uit de nieuwe collectie te kunnen dragen: natuurlijke materialen, superchique, comfortabele kledingstukken, oversized mantels en broeken, zachte XXL sjaals… Ondanks de warmte zouden we ze liefst nu al aantrekken, en dat wil wat zeggen.
  5. Omdat de blog van het merk ons nu al zin geeft om een reisje te boeken en Umbrië met zijn schitterende architectuur te gaan ontdekken.

Dit is een merk voor vrouwen die verliefd zijn op de natuur, architectuur en mooie kleren.

Fabiana Filippi, Waterloolaan, 4-5, 1050 Brussel. www.fabianafilippi.com