Van sexy stiletto’s tot cozy pantoffels: 4 super adressen

Geüpdatet op 27 oktober 2017 door ELLE België
Van sexy stiletto’s tot cozy pantoffels: 4 super adressen


Voor de "shoes addict" die geen enkele trend kunnen laten liggen of de klassieke moeder op zoek naar laarzen voor haar jongste, selecteerden wij enkele leuke adressen van schoenen boetieks over heel België.

1/

BABBI

Ontwerpster Barbara Giunta, die samen met haar dochter Magali het schoenmerk ‘Lolo the ballerina’ ontwerpt, houdt van mooie dingen. Zij maakt hele gezinnen blij met BABBI, haar handgemaakte slippers in omgekeerd lam. ‘Elegantie thuis’ is het mantra van deze modecoach die zich eveneens door kunst, muziek en de natuur laat inspireren. Zij kan zich helemaal laten meeslepen door de schoonheid van een boeketje bloemen en zij is ook niet bang voor een vleugje gekkigheid.

babbi-1

De hyper eigentijdse BABBI’s symboliseren de zachtheid en de tederheid die we tegenwoordig met z’n allen en meer dan ooit kunnen gebruiken. Nobele materialen, chique kleuren, overlock stiksels en accessoires zoals strikken en pompons: onafscheidelijke knuffels voor groot en klein, fris in de zomer en warm in de winter, die ook in het buitenland mooi scoren en zonder meer de hoogste onderscheiding verdienen. De mooie kraftverpakking maakt er een ideaal geschenk van voor Kerstmis, Valentijn, een verjaardag of een geboorte.

 • Barbara Giunta: oprichtster van het merk LOLO the ballerina, modecoach voor privépersonen of professionals en de vrouw achter BABBI
 • BABBI: slippers voor mannen, vrouwen, kinderen
 • Ambachtelijke fabricage

 • Burggraaf Henri de Spoelberghdreef 2, 9831 Deurle / T +32 (0)9 282 21 57

  www.babbi.be
  info@babbi.be
  Facebook.com/babbishoes
  Instagram.com/babbi

2/

FACTORY STORE

Duizelingwekkende pumps, stadsballerina’s, zomersandalen, rock bikers, rijlaarzen… Ongeacht uw stijl of uw leeftijd: op deze hippe plek vindt elke ‘shoe addict’ het gepaste schoentje.

factory-2

FACTORY STORE bestaat uit drie boetieks met een avantgardistische sfeer. De concept store staat garant voor een ruim aanbod vernieuwende en exclusieve collecties uit Italië met het label van de directe fabrieksverkoop. Naast het hartelijk onthaal is de klant er verzekerd van correct advies en een adequate dienstverlening. Selfservice kan, maar wie twijfelt of een vraag heeft, kan altijd terecht bij de dynamische en professionele verkoopsters.

En omdat online de toekomst is, wil de E-Shop van dit ambitieuze merk zich stevig verankeren in heel Wallonië, Brussel en mogelijk ook in het buitenland. Zodat alle shoesistas die niet altijd de tijd hebben om zich te verplaatsen of niet in het Luikse wonen perfect aan hun trekken kunnen komen. Met andere woorden: ready, set & go. Aantrekken, dat schoentje!

 • Win-win partnership met blogsters
 • Open van 10 tot 18 uur - Uitgezonderd maandag van 12.30 tot 18 uur

Rue de la Cathédrale 101, 4000 Luik
Rue Joseph Wauters 68, 4300 Borgworm / T +32 (0)19 32 61 86
Rue Neuve 19, 4500 Hoei / T +32 (0)85 31 34 13
Rue charlemagne 32, 1348 Louvain-la-neuve
Rue de la Croix 10, 5000 Namen

www.factory-store.be

3/

GODILLOT

Het familiebedrijf Godillot is een echte schoentempel van liefst 450 m2 met een overweldigende keuze van klassieke en trendy merken voor het ganse gezin. Mannen, vrouwen en kinderen vinden in deze mooie en moderne ruimte ongetwijfeld het schoentje dat hen past!

godillot-1

AGL, Gabor, Tamaris, Les Tropéziennes, Peter Kaiser, Geox, Unisa, Voltan, Moon Boot, Voile Blanche... voor haar. Ambiorix, Church’s, Sebago, Magnanni, Crockett and Jones, Diadora Heritage, Philippe Model… voor hem. Mephisto, Birkenstock, Timberland, Sorel, Ugg Australia, Converse, Nike, New Balance, Premiata, Tod’s, Hogan, Fratelli Rossetti… voor iedereen.

godillot-2

Modeliefhebbers in de dop hebben de keuze uit Naturino, Rondinella, Compagnucci, Bellamy en heel wat andere merken, met ten slotte ook Adidas als absolute must!

 • Open maandag van 14 tot 18.30 uur, dinsdag tot zaterdag van 9.30 tot 18.30 uur, open elke 2e zondag van de maand van 14 tot 18 uur, gesloten op zondag en op maandag van 21/7 tot en met 15/8

Route de Genval 31, 1380 Lasne / T +32 (0)2 633 10 25

www.legodillot.be
legodillot@gmail.com

4/

SWEET LEMON

SWEET LEMON, het merk dat in 2012 door Arnaud Vanderplancke werd opgericht, is een mix van Belgisch design en Italiaanse kwaliteitsfabricage. Het valt op in de schoenenwereld door zijn trendy modellen die zich richten tot de zelfverzekerde en karaktervolle vrouw.

sweet-lemon-1

Zachte ledersoorten, originele lijnen,
pittige details: elk ontwerp laat zich inspireren door de haute couture en door de moderne topdesigners. Van pumps tot boots tot veterschoenen: elke collectie heeft een duidelijke en elegante stijl. Dit jonge merk heeft de toekomst voor zich, want de ontwerpen zijn niet enkel in België te koop, maar ook al in zeven andere landen. In totaal zo’n 200 winkels.

sweet-lemon2

U draagt nog geen Sweet Lemon? Loop dan even de flagship store binnen in Namen, bezoek de e-shop van het merk of een van de vele Belgische verkooppunten.

 • Belgisch schoenenmerk voor vrouwen dat in 7 landen
  verkocht wordt in om en bij de 200 winkels
 • Ambachtelijke fabricage in de beste Italiaanse ateliers

Rue de la Croix 16, 5000 Namen / T +32 (0)81 26 24 81

www.sweet-lemon.be
info@sweet-lemon.be