De wereld rond in stijl met foodtruck Pasado

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE België
De wereld rond in stijl met foodtruck Pasado

Ben jij op zoek naar een cateraar voor jouw tuinfeest op een zwoele zomeravond? Dan ben je bij Pasado Catering aan het juiste adres. De pastelblauwe retro caravan werd omgetoverd tot een hippe foodtruck en geeft net dat ietsje meer, wat jouw feestje onvergetelijk zal maken.

Pieter Uytterlinde is de oprichter van Pasado Catering.

Op het menu

Foodies aller landen, verenigt u! Want Pasado brengt de 5 continenten rechtstreeks op jouw bord dankzij zijn uitgebreide menukeuze aan eenpansgerechten. Verkies je een American Barbecue, Aziatisch street food of liever traditionele Vlaamse kost? Pasado heeft het allemaal. Last van keuzestress? Geen probleem want ook een combinatie van verschillende stijlen, smaken en werelddelen is mogelijk, en dit à volonté!

‘Pasado’

‘Pasado’ ontstond uit de samenvoeging van twee heerlijke gerechten die hun oorsprong vinden in Spaanstalige contreien, namelijk paella en asado. Oprichter Pieter Uytterlinde liet zich inspireren door zijn vele reizen naar het buitenland om culinaire invloeden vanuit alle windstreken in zijn pastelblauwe caravan naar ons Belgenlandje te transporteren.

Pasado op de ELLE Tennis Cup 2016.

De tennissters van onze ELLE Tennis Cup kregen alvast een voorproefje. Pasado schotelde hen op vrijdag 5 augustus een heerlijke paella voor als krachtvoer om de namiddag vol energie in te zetten. De deelneemsters kregen de keuze tussen een heerlijke portie paella met vlees en vis of een vegetarische optie. Aan de lange rij te zien, viel de paella duidelijk in de smaak!

IMG_3723

Krijg je het water al in de mond? Neem dan een kijkje op www.pasado-catering.be voor meer informatie.

Taco Tuesday, here we come!