Wij kopen Belgisch! Onze 5 favoriete handtassen voor dit najaar

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Wij kopen Belgisch! Onze 5 favoriete handtassen voor dit najaar

ALZANGA

De creaties van ALZANGA dragen de signatuur van Elena Zanfir. Deze jonge Belgische ontwerpster is gepassioneerd door mode en behaalde in Parijs een MBA in ‘Management et Marketing de Luxe’. Zij deed extra ervaring op bij Louis Vuitton en bij diverse designers in Londen om vervolgens haar eigen label te lanceren. Haar sieraden voor laarzen zijn geniale topcreaties en genereren een unieke feestelijke of rock look.

alzanga-1

Zij laten zich even vlot aanbrengen als verwijderen. Haar echte passie zijn evenwel de lederwaren waar zij de esthetische codes herinterpreteert door vorm en functie op een harmonische manier te verenigen. Die innoverende geest vind je ook terug in de accessoires en de handtassen. Elke zijde is in een andere ledersoort uitgevoerd en zij laten zich desgewenst recto verso dragen. De Alzanga-collecties onderscheiden zich door hun gedurfde associaties van unieke ledersoorten met gesofistikeerde texturen. Praktische, originele en exclusieve creaties die elke actieve en moderne vrouw zullen verleiden!

alzanga-2

Onlineshop/ www.alzanga.com

1/

NEUVILLE

Nadat hij sinds 1988 meer dan 2000 handtassen had ontworpen, gaf Pedro Gomez de fakkel door aan zijn zoon Mateo. Hij leidt vandaag het Brusselse familiemerk dat zich door de thuisstad laat inspireren en waar innovatie, knowhow, kwaliteit en verfijning geen ijdele termen zijn. Onwaarschijnlijk zacht leer, indrukwekkende levensduur, oneindig kleurengamma, uitgepuurde lijnen, de finesse van de details: de iconische collecties zijn sober, tijdloos, modern en ultravrouwelijk, en wereldwijd goed voor een jaarlijkse verkoop van ruim
10.000 tassen.

neuville3

Als u nog geen enkele van deze luxueuze en tijdloze ontwerpen van het huis NEUVILLE draagt, wordt het tijd om voor de verleiding te bezwijken. Gecreëerd in Brussel door een team van jonge designers en gefabriceerd in Portugese topateliers is dit het ultieme accessoire voor het leven dat tegelijk praktisch is en esthetisch.

PROMOCODE voor lezeressen van ELLE: NEUVILLE10 (10% korting op uw
online-aankoop)

www.neuville.be

2/

SLOANE SQUARE

Omdat Caroline Tiers het geduld miste om te wachten tot een handtas haar eigen patina had ontwikkeld en zij in de handel geen verweerde exemplaren vond - uitgezonderd een aantal modellen met westernlook bij Ralph Lauren - kwam deze vrouw die gepassioneerd wordt door mooie materialen en modeaccessoires in 2014 op het idee om haar eigen lijn te creëren: SLOANE SQUARE.

Na de handtassen met de vintage allures die zich vlot in alle seizoenen laten dragen, volgde al snel een collectie perfecto’s in leer en daim met dezelfde authentieke bohemian rock attitude. Al deze ontwerpen komen recht uit de verbeelding van deze jonge Belgische ontwerpster die zeer veel bijval geniet in België en in het buitenland. In de stad of op het strand? Met dit vleugje countrylook op de schouder wordt ook u snel de ‘sloane square girl’ waar andere meisjes afgunstig naar zullen lonken.

www.sloanesquare.fr

3/

VERSA VERSA

Ga af op uw humeur en kies een cover. Snel even dichtritsen en u bent uniek! Het Belgische luxe-leder handtassenmerk VERSA VERSA, dat in 2012 door de Belgisch/Ierse ontwerpster Sinead Shannon-Roche werd opgericht, werkt volgens een innoverend concept dat zich dankzij de verwisselbare covers aanpast aan de verlangens van elke vrouw. Er is keuze uit heel wat verrassende en adembenemende versies die zich onderscheiden door het materiaal, hun kleur en hun grenzeloze creativiteit.

versa-1

In een flits maakt u voor zichzelf alle combinaties en fantasieën mogelijk om in de huid te kruipen van de ‘femme fatale’, de klassieke vrouw, de actieve vrouw, de glamour vrouw, de speelse vrouw, of de vrouw tout court. De modellen Roma, Buenos Aires, Cabana en het gloednieuwe juweeltje Scala laten zich inspireren door de locaties die Sinead op haar reizen ontdekt. Zij vertellen in hun eentje een verhaal dat u op een elegante manier naar buiten brengt aan de schouder of tussen de vingertoppen.

versa-2

Kies uw combinatie Versa Versa op de 3D E-shop / www.versa-versa.com

4/

YEBA

De Belgisch-Beninse Yeba Olayé, dochter van een diplomaat, keerde een carrière in ‘finance & consulting’ de rug toe om haar droom waar te maken. Alles begon met een potlood en een eenvoudig schetsenboek. Het nieuwste Belgische merk YEBA pakt uit met elegante, moderne en vooral praktische handtassen. Deze zijn opgebouwd met unieke materialen die dankzij de heldere en pure lijnen helemaal tot hun recht komen.

YEBA-1

Het leder voelt luxueus aan, de vorm is grafisch en minimalistisch, de kleuren zijn diep en tijdloos. Met andere woorden: perfect voor actief dagelijks gebruik. Business bags, handtassen, avondtasjes of hoesjes voor de iPad: de ‘Y’ zet vanaf nu de toon bij alle dames voor wie luxe in de eerste plaats een kwestie van stijl is. YEBA, dat ook de voornaam is van een mythische koningin in Benin, wordt dankzij het merk ook het symbool van het motto van de ontwerpster: ‘Niets is onmogelijk’.

YEBA-2

E-shop - Verkooppunten (beschikbaar via mail) / info@yeba-essentials.com
www.yeba-essentials.com