Zomers Hapje: Groene Olijventapenade met Amandel

Geüpdatet op 14 februari 2019 door Raw Food Chef Julie
Zomers Hapje: Groene Olijventapenade met Amandel

Grijp je ’s avonds na een lange dag ook vaak naar een ongezond tussendoortje omdat je met grote honger thuiskomt? Als ik een drukke dag voor de boeg heb, zorg ik er altijd voor dat er een lekkere snack in de koelkast staat zoals deze Groene Olijventapenade met Amandel. Zo heb je meteen iets gezonds om van te genieten terwijl je je avondmaal klaarmaakt! Serveer de tapenade als snelle hap met dipgroentjes, combineer het met je favoriete crackers als aperitiefhapje of voeg het toe aan salades & wraps.

Voor het recept van deze Groene Olijventapenade met Amandel, klik HIER.

Groene Olijventapenade met Amandel

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Detoxsalade met Peer & Hazelnoot

LEES OOK: Chocolade Kokosrotsjes