To do: dineren op ongewone locaties

Geüpdatet op 18 oktober 2017 door ELLE België
To do: dineren op ongewone locaties© Fred Frognier / K-pture

Deze (na)zomer geeft Bru je opnieuw de kans om op een alternatieve manier te genieten van het Belgische landschap. Het concept 'Parelende Tafels' laat je toe om op enkele ongewone locaties te dineren en dit verspreid over heel België.

Tussen april en november zet Bru op zeven verschillende locaties in België haar tafel neer.

Eind april staat kunst centraal. Werp een blik achter de schermen in het kunstatelier van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis aan de Cinquantenaire in Brussel. Je kan er genieten van een maaltijd met op de achtergrond 4.000 handgemaakte gietvormen van kunstwerken. In de maand mei staat de tafel van Bru in het mooiste station ter wereld, Antwerpen Centraal. Beleef er de sfeer en de luxe van de Orient Express uit de jaren 20 en 30 waar een vleugje mysterie nooit veraf is. Op het dak van Résidence Palace in Brussel waan je je in een urban jungle terwijl je geniet van een panoramisch zicht op de stad.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Eind augustus plant Bru de houten tafel temidden van een boomgaard in Haspengouw. Midden september eet je in de historische abdij van Villers-la-Ville. In oktober schuif je je voeten onder tafel in de bibliotheek van het klooster Thagaste. Deze bibliotheek is een goed bewaard geheim in het centrum van Gent. And last but not least, afsluiten doe je in Luik.

Bru_ParelendeTafels15-032

Prijs:

€54 voor een all-in menu
€39 voor de lunch
€29 voor de brunch

Info en inschrijvingen: www.bru.be

(stagiaire Sarah Van Damme)