Mexicaanse Wraps met Gerookte Cashewkaas & Quinoa

Geüpdatet op 23 mei 2019 door Raw Food Chef Julie
Mexicaanse Wraps met Gerookte Cashewkaas & Quinoa

Tijdens de warmere lente- en zomerdagen geniet ik ’s middags meestal van een grote salade maar tijdens de winter heb ik vaak zin in iets hartigers, een combinatie van ‘rauwe’ en ‘gekookte’ ingrediënten zoals deze Mexicaanse Wraps met Gerookte Cashewkaas & Quinoa. Ze zijn heel eenvoudig te maken, rijk aan proteïne en lekker vullend maar toch licht verteerbaar. Perfect voor een snelle lunch of een licht avondmaal na een drukke dag!

Voor het recept en de video van deze Mexicaanse Wraps, klik HIER.

Mexicaanse Wraps met Gerookte Cashewkaas & Quinoa

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Warme Chocolade-Hazelnootmelk (Net Nutella!)

LEES OOK: Verwarmende Misosoep met Zoete Aardappel