Raw & Vegan Kerstrecepten

Geüpdatet op 11 september 2018 door Raw Food Chef Julie
Raw & Vegan Kerstrecepten

Chiapudding

Nu Kerstmis dichterbij komt, krijg ik steeds vaker de vraag wat er bij ons op tafel verschijnt tijdens de feestdagen. Daarom heb ik een selectie gemaakt van mijn favoriete raw & vegan kerstrecepten – van ontbijt tot drankjes, zoete tussendoortjes, hapjes en hoofdgerechten.

Ik vul de tafel het liefst met verschillende kleurrijke gerechten die iedereen kan delen. Het maakt de avond des te gezelliger!

Wil je je familie verrassen met een vegan feestmaal, of ben je op zoek naar creatieve bijgerechten die volledig vrij zijn van gluten en lactose? Deze recepten zullen je alvast op weg helpen.

Erwt-Avocadocrème

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Raw Food Energieballetjes

LEES OOK: Verwarmende Groene Detox Smoothie