ELLE.be op zoek naar de ideale jeans

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
ELLE.be op zoek naar de ideale jeans

FW13_Levis_Revel_03

Een jeans die perfect bij je lichaamstype past, comfortabel zit én je derrière flatteert? Onmogelijk?! Nee, zeggen ze bij Levi’s. De nieuwe Revel jeans van het denimmerk gaat het lichaam ‘shapen’ en zet je sexy kont netjes in de kijker. Eerst zien, voelen en dan geloven. ELLE.be deed de test.

Shoppen? Graag! Maar wanneer we de stad in duiken om een nieuwe jeans uit te zoeken, eindigt dat avontuur veelal met hopen gejammer in het pashokje.
Omdat ook Levi’s weet dat jeans heel wat gevoelens van liefde en haat teweeg brengt, blijft het denimmerk zich verdiepen in de wetenschap achter die ene perfect zitten jeans.

In 2010 lanceerde het merk het Curve ID system, een systeem waarbij taille en heupomtrek in de winkel werden opgemeten en de verkopers je op basis van die verhoudingen in de perfecte jeans stopten. Drie jaar gaat Levi’s met de lancering van Revel nog een stap verder. Ook nu worden taille, heupomtrek en de afstand tussen die twee opgemeten. Op die manier wordt snel duidelijk welke Revel jeansmodel (Slight, Demi of Bold Curve) het best bij je lichaamstype past. Meer nog, de innovatieve denim belooft een gestroomlijnd silhouet en legt de nadruk op de beste aspecten van je figuur. Het komt er eigenlijk op neer dat je kont en benen er op hun best uitzien in deze jeans. En is dat niet net de bedoeling?

De Revel jeans is vanaf oktober verkrijgbaar in verschillende wassingen, kleuren en modellen. Prijs: 109,95 euro